Workshop med fitnessklassene

Fitnessklassene  – GX, OCR og Movement Culture hadde linjeseminar til terningkast 6 sist lørdag. De gjennomførte en workshop det lukta svidd av.

OCR laga en crossfit økt i kjent hardcore stil, med ulike løp, kettlebellsøvelser og D-ball løft. Her fikk alle pusha seg til det ytterste.

Movement Culture laga ei kreativ hinderløype som skulle gjennomføres på korteste mulig tid. I tillegg var det innlagt en buldrekonkurranse hvor det skulle sankes masse poeng. Fine buldreproblem og ulik vanskelighetsgrad gjorde dette til en kreativ stasjon.

GX-instruktør lage et fyrverkeri av en time der danseglede, «det å by på seg selv», og mental styrke sto i fokus. Det var suverent gjennomført med «barbie» style, discolys og «rave party» stemning.

Zumba til fengende musikk, etterfulgt av bodypump øvelser som fikk fram melkesyra. Avslutningsvis gjennomførte de en statisk øvelse hvor deltagerne måtte grave dypt i den «mentale boksen» sin for å stå tilbake som vinner.

Kjempestemning fra start til mål.

I tillegg til de som gjennomførte øktene var det en organiseringsgruppe og en matgruppe som hadde kontroll på opplegget og serverte de deiligste forfriskninger mellom øktene-

Fantastisk bra jobba alle sammen!

We love You.

Kjersti, Cainan og Marte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *