Jentene har spilt fotballkamp mot Svene

Vi er heldige som har fantastiske baneforhold på Svene tilgjengelig. I dag spilte vi kamp mot Svene sitt damelag. 9 er kamp.

Det er skikkelig kjekt å ha ansvar for en gjeng som virkelig vil spille fotball og som er lysten på å vise det beste av seg selv.

Jeg satte laget opp i en 3-4-1 formasjon. Med håp om at kantene på midt skulle hele tiden komme opp offensivt, og få til spill på kantene. Samt at vi skulle få rom til de i midten som skulle utnytte dette. Det som er så fint med jentene er at de hele tiden gjør det som er best for laget.

Allerede fra dommersignalet gikk så viste jentene kjempebra spill, ved å være pasningssikre, og ikke minst bevegelsen uten ball var kjempebra.

Det var helt klart fra begynnelsen av at vi var det beste laget. Og det var vi som scora målene. Mange av målene våre kom etter bra spill.

Forsvarsspillerne våre kom bakfra og skapte overtall fremover på banen. Som igjen resulterte i mål for oss. Bakover var vi bunnsolide.

Liker så godt når jentene tørr å spille ball bakfra, og gjør noe konstruktivt med ballen. Vi skal tørre for å utvikle oss videre, noe jentene gjorde i dag.

At vi har noen korte perioder der vi faller litt i nivå er naturlig i en slik fotballkamp. Gleden som spillerne viste var enormt bra.

Og det var kjekt for jentene at så mange folk kom å såg på kampen. Det viser bra samhold i gjengen. Og godt samhold er med på å øke prestasjonene.

Største utfordringen til jentene er å skjønne selv at de er gode fotballspillere. Og tar tak i det som er positivt.

Vi vinner til slutt hele 13-0. Og flesteparten av målene kommer etter godt spill, der mange er involverte. MORO.

Takk for en bra kamp jenter. Og takk til alle som bidro til en kjekk kamp. Takker også Svene for kampen, og lykke til med sesongen.

 

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *