Fotballkamp mot Holmestrand

Å spille fotballkamper når en drar med en gruppe som er gira på kamp og ikke minst klare til kamp, da kan en forvente at det blir bra.

Undertegnede mener helt klart at holdninger er noe av det viktigste en må jobbe med for å bli god i noe. Og ikke minst dette med energi, vise at det å spille på et lag skal bety noe.

I dag merket jeg tidlig at de som satte seg inni minibussen hadde alt dette.

På oppvarmingen fortsatte den gode følelsen, gutta var skikkelig på.

Når fløytesignalet gikk så var det rett i angrep og en tok kjapt kontroll på kampen. Allerede etter 2 minutter så scorer Kristian og vi leder 1-0.

Etter dette så kjørte en på og burde gått opp til både 2 og 3-0. Etter bra press i en periode gir vi fra oss litt initiativ og kampen blir jevn.

Det så var så gledelig var at Holmestrand ikke klarte å skape noen store muligheter pga beinhard jobbing av gutta. Vi leder 1-0 til pause.

I pausen gjør vi 2 bytter. Og de 2 som kom inn tok kjapt tak i sin posisjon på laget.

2. omgangen ble en jevn omgang, der det var vi som skapte mulighetene. Den defensive jobbingen til laget var enormt bra. Jobbet som et lag, der alle bidro.

Mot slutten av omgangen får vi straffe som Kristian banker i mål. Og vi vinner kampen 2-0.

En kjempebra kamp av gutta og en velfortjent seier. Kjekt å se utviklingen til laget spesielt på dette med at det skal bety noe å spille på et lag. Der en skal bidra både individuelt og kollektivt.

Turen hjem igjen ble som alltid hyggelig, med mye god musikk og bra med allsang,.

Takk for kampen!!

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *