Hva er det med Islandsk fotball?

Denne forblåste øya i Nord-Atlanteren. Med fjell, isbreer, varme kilder og aktive vulkaner. Med 350 000 innbyggere der to tredjedeler av befolkningen bor i hovedstaden Reykjavik.

Dette landet har et fotball landslag som for to år siden tok seg til kvartfinale i EM. Her ble de riktignok slått ut av Frankrike, men før det hadde de vunnet over England i åttendelsfinalen og holdt uavgjort mot Portugal og Ronaldo.

Fortsett å lese «Hva er det med Islandsk fotball?»

Ledig rektorstilling / daglig leder ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole søker en tydelig og målretta rektor, som har evne til å utvikle et godt team med fokus på elevenes læringsutbytte og personlig utvikling. Vi søker en rektor med gjennomføringskraft, relasjonskompetanse og gode samarbeidsevner. Rektor er øverste ansvarlig for hele skolen, med økonomi og personalansvar. Rektor rapporterer direkte til skolens styre.

Skolens motto er: La kroppen leve.

Tiltredelse 02.11.2018
Søknadsfrist : 10.08.2018

Fortsett å lese «Ledig rektorstilling / daglig leder ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole»

Vemund og Sigurd på inspirasjonstur

Når en stor idrettsutøver er i Norge for å spille fotball med Strømsgodset så må en være tilstede for å oppleve dette.

Gjennom media fikk alle i Norge vite at Usain Bolt skulle til Drammen for å trene med godset. Dette var noe vi på idrettsskolen måtte få med oss. Gjennom kjente i Strømsgodset så tok vi en telefon for å forhøre oss om hva som foregikk. Når vi fikk vite at det var trening dagen etter så var det bare til å gjøre seg klar for tur.

Fortsett å lese «Vemund og Sigurd på inspirasjonstur»

Lærerstilling, 56% med hovedvekt på musikk (vikariat) ledig fra 01.08.2018

Fra og med 01.08.2018 er det ledig et vikariat i 56% stilling fram til 31.07.2019.
Vi ønsker å få dekket opp følgende fag / arbeidsområder:

• Fellesfag og valgfag knyttet til musikk, sang, band, kor, eller drama, teater.
  • Filmproduksjon og redigering til bruk for skolens nettside og i markedsføring.
  • I tillegg undervisning i fellesfag, prosjektuker og andre fag etter avtale.

Fortsett å lese «Lærerstilling, 56% med hovedvekt på musikk (vikariat) ledig fra 01.08.2018»

Ledig rektorstilling / daglig leder Idrettsskolen Numedal folkehøgskole

Søknadsfrist : 25.05.2018
Tiltredelse 02.11.2018