Stemningen er stor her på Club La Santa – Reisebrev fra La Santa

Stemningen er stor her på La Santa. Søndag våkna vi til et fantastisk vær. 2 nye grupper var påmeldt på surfing. Og på stranda var stemningen stor for dem som klarte å stå på brettet. Mange slet veldig med å komme seg opp, og da fikk en jobbe mentalt med å prøve å holde temperamentet nede.

Vi har i alle år hatt et tett samarbeid med et surfeselskap her nede som fungerer perfekt.
Fortsett å lese «Stemningen er stor her på Club La Santa – Reisebrev fra La Santa»

La Santa reisebrev

Endelig er vi i gang på Club La Santa. For oss lærere som styrer en skoletur så er det mange ting vi er litt nervøse for som ikke skal gå helt som vi håper på. Hvert år de siste årene har vi hatt folk som har mistet eller glemt passet sitt. Ville noen gjøre det i år? All innsjekk gikk i år knirkefritt. At 1 mister minibankkortet sitt på Gardermoen er jo litt synd, men ikke krise så lenge en er kjapt frempå med å stenge det.

Fortsett å lese «La Santa reisebrev»

Fotballkamp mot Skrim

Årets første 7’er kamp inne i Skrimhallen er spilt. I denne kampen hadde vi et hovedmål. Vi skulle holde et høyt tempo i ball. Her skulle vi bruke få touch og vi skulle løpe hele tiden.

Her ble det satt krav til de 9 som spilte kampen. Hvis en ikke gjorde jobben sin så var det ut på sidelinjen litt før en var inne igjen. Det hjalp ikke med 90 prosent fokus, her skulle vi ha 100 prosent hele veien.

Fortsett å lese «Fotballkamp mot Skrim»

Solen fortsetter å skinne på oss her i Salou, og det samme gjør elevene. Vi må først som sist bare berømme elevgruppa som vi har med oss på tur, det er en fantastisk fin gjeng vi har med oss til Spania. Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet. Vi er kjempefornøyde med hver og en av dere!

Fortsett å lese «Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet for elevene på Ballsport og Fotball»