Fotballkamp mot Haugetun folkehøyskole

Det er alltid spennende å se hvordan vi er i nivå i forhold til andre folkehøgskoler. I dag hadde vi Haugetun fra Fredrikstad på besøk.

Allerede fra begynnelsen så såg vi at her er det forskjell på lagene. Vi var klart best fra første spark. Vi løp mer enn dem, og vi hadde høyere tempo. Pasningsmessig hold vi også ett høyere nivå. Før 1-0 hadde vi mange målsjanser som burde vært mål. 1-0 scoringen kom fra Thomas.

Fortsett å lese «Fotballkamp mot Haugetun folkehøyskole»

Fotballkamp mot Nesbyen

Kamp 2 var mot Nesbyen. Vår første 11 er kamp for året. Alltid kjekt å spille fotballkamper. I denne kampen stilte vi med 13 spillere. Vi var spente på hvordan vi ville vise oss frem i en 11’er kamp.

I begynnelsen av kampen så såg en tidlig at det var ikke alle som var «på». For mye feilpasninger, for liten bevegelse og folk brukte altfor mange touch på ball. Det vi var så gode på sist var ikke å se i denne kampen.

Fortsett å lese «Fotballkamp mot Nesbyen»

Movement Culture på linjetur til Lofoten

Vi ankom Lofoten i finvær torsdag kveld. Uken som lå foran oss skulle vise seg å være preget av myyye forskjellig vær – alt fra strålende sol til storm. Vi rakk i løpet av uken å besøke Flakstad, Henningsvær, Gimsøysand, Stamsund, Kabelvåg og selvfølgelig Svolvær. Der hadde vi basen vår i Svinøya rorbuer.

Vi holdt oss hele turen for oss selv, brukte munnbind, holdt avstand, spritet hender, leide private biler, og oppsøkte ikke sentrum eller steder der folk oppholdt seg. Noe som er i tråd med smittevernsreglementet i vårt fylke. Når vi trente gjorde vi det ute eller på steder der vi hadde leid hele lokalet.

Fortsett å lese «Movement Culture på linjetur til Lofoten»

Flotte fotballøkter der alle elevene har vært skikkelig på

Fotballgjengen har sett frem til 2 linjeuker. Når vi ikke får komt oss ut av landet må vi lage til et godt nok tilbud her. Og slik som situasjonen er no må vi hele tiden følge med på hva som skjer med korona. For meg som trener / lærer er det viktig no at fotballinja får et så bra tilbud som mulig. Vi er heldige som har flotte treningsanlegg til disposisjon på skolen

Fortsett å lese «Flotte fotballøkter der alle elevene har vært skikkelig på»