Idrettsskolen setter miljøet på dagsorden

Tirsdag 13. oktober satte Idrettsskolen av skoledagen til å samle så mye plast og annet restavfall vi klarte. Elevene ble delt inn i ulike roder langs hele lågen fra Veggli i nord til Numedalskroa sør for Rollag sentrum. Energiske og miljøbevisste elever var spredt rundt i en strekning på 17 km. Noen sykla andre gikk og en gruppe brukte båt/kano for å komme seg rundt. 🙂

Fortsett å lese «Idrettsskolen setter miljøet på dagsorden»

Vi er i gang med nytt skoleår, og vi jobber for en trygg og god oppstart.

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole jobber for en trygg og god oppstart, der hensynet til smittevern tas på alvor. Elevene bor på skolen og de har undervisning på skolen. Det betyr at elevene ikke reiser til og fra skolen hver dag, men er sammen med de samme menneskene i undervisningen og på fritiden. Det betyr også at det viktigste for folkehøgskolen er å sikre at smitten ikke kommer inn på skolen, spesielt i forbindelse med oppstart.

Fortsett å lese «Vi er i gang med nytt skoleår, og vi jobber for en trygg og god oppstart.»

Vi har fått beskjed om at folkehøgskolene dessverre ikke får åpne fysisk igjen før sommeren

Kjære alle sammen

Dette er så utrolig trist ,  men internata vil ikkje kunne åpne igjen dette skoleåret. Internata vil bli beredskap for kommunen.
Pakking og henting av saker frå internatet vil vi skal skje mellom 15.4-25.4.

Dersom du har behov for å hente ting før eller etter denne perioden, kan dere gjøre avtale om det. Ta i så fall kontakt med Kjersti 90110282 eller Marita 41321777.

Onsdag formiddag 15.4 2020, vil husgruppelærer ringe deg, for å avtale nærmere hentetidspunkt.

Fortsatt god påske til alle dere kjære.
Vi savner dere, og ønsker dere alt godt
Take Care

Siste oppdatering fra linjeturen til Thailand

Da er vi alle sammen vel hjemme i Norge igjen – i hjemmekarantene i hvert vårt hus.

Turen hjem gikk forholdsvis knirkefritt, med unntak av litt ymse rot på flyplassen i form av feil drop off-sted for to av tre vans (havnet på domestic istedenfor international), et gjenglemt pass (som vi heldigvis fikk tilkjørt), samt feil returdato på en av lærerenes billett (fikk jammen fikset det også).

Fortsett å lese «Siste oppdatering fra linjeturen til Thailand»

Hjemme igjen

I dag landet gjengen fra Functional Fitness OCR og Movement Culture trygt på Gardermoen. Elevene er nå på vei hjem til sine familier. En mer utfyllende oppdatering er rundt hjørnet.

Fortsatt i Thailand

Etter mye om og men, fram og tilbake, og hit og dit ble det endelig avgjort at vi blir her i Thailand fram til opprinnelige reisedato 21. mars.

Vi har i dagevis forsøkt å skaffe returbilletter tidligere, både som en hel gruppe og som mindre grupper. Men det endte altså med at vi ikke ble prioritert av reiseselskapet og flyselskapet vårt i og med vi faktisk hadde returbilletter, i motsetning til mange andre nordmenn der ute i verden.

Vi har også prøvd å skaffe flybilletter uten å gå gjennom reisebyrået vårt, men uten hell. Så nå skal vi bare nyte de tre siste dagene vi har her så godt vi kan.

Fortsett å lese «Fortsatt i Thailand»