Cainan Sletten, ny hovedlærer på Fitness – puls og styrke

Hovedlærer på Fitness – puls og styrke, Ingunn Farstad, har fått innvilget permisjon for neste år. Inn for henne har vi vært så heldige å få Cainan  Sletten.

Han har mye  erfaring som personlig trener / coach og har blant annet vært gruppeinstruktør på Crossfit i Oslo. Han har mye  å by på av det som er nytt innenfor treningstrender. Dette blir spennende. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med han til høsten.

Vi utfordret han til å skrive litt om seg sjølv. Her kan du lese hva han skrev

Litt om meg

Kampsport vekket min interesse for trening, nysgjerrigheten om hvordan å bli mer fleksibel (for å kunne sparke folk i hodet), sterkere og raskere, drev meg til å begynne på Norges Idrettshøgskole.

Det morsomste jeg vet er trening og utforsking av bevegelse, hva vi er i stand til. «La kroppen leve» er et fantastisk motto, og representerer i stor grad min egen tilnœrming til trening.

Jeg tror variasjon og glede i idrett er viktig, og gjør at jeg innehar erfaring med et bredt spekter av aktiviteter. Alt fra tradisjonell ballsport og friluftsliv, til mer utradisjonelle aktiviteter som, surfing, kiting, slakkline, longboard og tricking.

Samtidig er det ikke bare i trening studioet og på fotballbana det skjer, reise og nye opplevelser spiller inn på en helhetlig tilnœrming av god helse. Om du skal utvikle og utfordre kroppen, hvorfor kun gjøre det for gode instagram bilder?

Erfaring

Min første trener jobb var som akrobatikk instruktør for barn og ungdom (2009). Siden den gang har jeg jobbet som treningsveileder, gruppe instruktør på flere ulike treningsenter (SATS/Elixia, Studio Jobbsprek, Avancia), personlig trener, Yoga instruktør og Crossfit coach.

Utdanning:

• Praktisk Pedagogisk Utdanning (Norges Idrettshøgskole)
  • Master Idrettsvitenskap (NIH)
  • Årstudium idrett kultur og utvikling (NIH)

Kurs:

• Anti gravity, AMP, Yoga for Athletes og triggerpoint gjennom SATS/Elixia
  • Yoga 200h RYT Vinyasa Flow
  • 50h Yoga Sequencing by Ella Cojocaru
  • Crossfit lvl 1
  • Crossfit Strongman
  • Eleiko Strength Coach lvl 1 & 2
  • Kettlebell NGKF/AFPT
  • Trampett sikringskurs 1 NGTF
  • Jungle sport Basic
  • Basistrening- Olympiatoppen
  • Trainer 1- Norges kamsportforbund First aid for martial arts- NKF

+ jeg har deltatt på en rekke workshops

Prosjektuke – Kortfilmuke

Kortfilmuka er godt i gang på Idrettsskolen. Elevene står på med både filming, planlegging og fordeling av ulike arbeidoppgaver, og det ser ut til at alle er godt i gang! På mandag og tirsdag hadde vi besøk av Thomas Bruberg og Alexander Rostad, som har god kompetanse innen film og redigering. De delte sine erfaringer og gav oss mange gode tips som kommer godt med nå som gruppene er i gang med filming og redigering. Alt i alt var dette veldig lærerikt og nyttig.

Fortsett å lese «Prosjektuke – Kortfilmuke»

[E]MOTION

Det er fredag kveld og vi er invitert til danseforestilling. Hele uka har vi hørt musikk fra skolens scene, og sett Cheerdance- elevene haste til og fra prøver. Linjelærer Marte har lett etter kulisser, sydd på kostymer, instruert og motivert. Kvelden er kommet til den store finalen. Publikum er forventningsfulle og danserne helt sikkert nervøse.

Fortsett å lese «[E]MOTION»