Fotballinja på tur

Vi dro på fjellet på Ål for å komme oss vekk noen dager. Her skulle vi finne ut hvem som var linjas «mesterens mester». Undertegnede hadde laget til mange forskjellige typer konkurranser. På vei opp var det på med munnbind og inn å handle for turen. Og når en skal handle for en stor gruppe, da trengs det mat. Med flotte hjelpere gikk dette veldig greit.

Fortsett å lese «Fotballinja på tur»

Folkehøgskole i koronaens tid er som tatt ut av romanen til Gabriel García Márguez (1986) Kjærlighet i koleraens tid, – intens, surreel, sanselig, vakker, sterk, eksotisk, tålmodig, rik på tanker og følelser. Tiden på folkehøgskole er rett og slett et forhold som for mange elever varer livet ut – også på Idrettsskolen oppe i Rollag

Fortsett å lese «Folkehøgskole i koronaens tid – intens, vakker, sterk, tålmodig, reflektert – nesten for godt til å være sant»

Idrettsskolen setter miljøet på dagsorden

Tirsdag 13. oktober satte Idrettsskolen av skoledagen til å samle så mye plast og annet restavfall vi klarte. Elevene ble delt inn i ulike roder langs hele lågen fra Veggli i nord til Numedalskroa sør for Rollag sentrum. Energiske og miljøbevisste elever var spredt rundt i en strekning på 17 km. Noen sykla andre gikk og en gruppe brukte båt/kano for å komme seg rundt. 🙂

Fortsett å lese «Idrettsskolen setter miljøet på dagsorden»

Vi er i gang med nytt skoleår, og vi jobber for en trygg og god oppstart.

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole jobber for en trygg og god oppstart, der hensynet til smittevern tas på alvor. Elevene bor på skolen og de har undervisning på skolen. Det betyr at elevene ikke reiser til og fra skolen hver dag, men er sammen med de samme menneskene i undervisningen og på fritiden. Det betyr også at det viktigste for folkehøgskolen er å sikre at smitten ikke kommer inn på skolen, spesielt i forbindelse med oppstart.

Fortsett å lese «Vi er i gang med nytt skoleår, og vi jobber for en trygg og god oppstart.»

Vi har fått beskjed om at folkehøgskolene dessverre ikke får åpne fysisk igjen før sommeren

Kjære alle sammen

Dette er så utrolig trist ,  men internata vil ikkje kunne åpne igjen dette skoleåret. Internata vil bli beredskap for kommunen.
Pakking og henting av saker frå internatet vil vi skal skje mellom 15.4-25.4.

Dersom du har behov for å hente ting før eller etter denne perioden, kan dere gjøre avtale om det. Ta i så fall kontakt med Kjersti 90110282 eller Marita 41321777.

Onsdag formiddag 15.4 2020, vil husgruppelærer ringe deg, for å avtale nærmere hentetidspunkt.

Fortsatt god påske til alle dere kjære.
Vi savner dere, og ønsker dere alt godt
Take Care