Reisebrev fra Club La Santa

Da er det på tide med en første rapport fra årets tur til Lanzarote. Reisen nedover gikk bra, selv om en del turbulens gjorde at en og annen ble mer nervøs enn nødvendig under flyturen.

På tross av gjentatte beskjeder fra oss lærere er det jo alltid en eller annen elev som glemmer å ta med seg passet ved avgang fra skolen 04.00. Dette skjedde også i år, men lite kø i nødpass-avdelingen gjorde at det gikk bra i år også.

Fortsett å lese «Reisebrev fra Club La Santa»

Avslutningstale til elever, personale og styret ved Idrettsskolen

Sølvi Pettersen har vært lærer og deretter rektor på Idrettsskolen Numedal folkehøgskole siden 1979. 01.01.2019 takker hun for seg etter et innholdsrikt liv på skolen.

Her er hennes avslutningstale:

Kjære elever, personalet og styret.

Det er en tid for alt, og for meg er tida kommet der jeg skal si takk for meg.

39 og et halv år på Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. Det er fantastisk og skremmende lenge, og jeg hadde ikke planlagt eller trodd den høstdagen jeg kom i 1979 som ny idrettslærer, at jeg skulle være her også i 2018.

Fortsett å lese «Avslutningstale til elever, personale og styret ved Idrettsskolen»

Ballsport kvalifisert til Volleyball-NM for videregående skoler i Bodø!

Onsdag 21.11 satte vi oss grytidlig på bussen til Ragnar Strømmen, med sjefen selv som sjåfør, og Tigerstaden som mål. I Oslo skulle vi spille regionmesterskap i volleyball for videregående skoler.

Mange elever har brukt timevis av sine frikvelder på å trene teknikk, taktikk, relasjoner og dynamikk i forkant av turneringen.

Fortsett å lese «Ballsport kvalifisert til Volleyball-NM for videregående skoler i Bodø!»