Fotballkamp mot Skrim

Årets første 7’er kamp inne i Skrimhallen er spilt. I denne kampen hadde vi et hovedmål. Vi skulle holde et høyt tempo i ball. Her skulle vi bruke få touch og vi skulle løpe hele tiden.

Her ble det satt krav til de 9 som spilte kampen. Hvis en ikke gjorde jobben sin så var det ut på sidelinjen litt før en var inne igjen. Det hjalp ikke med 90 prosent fokus, her skulle vi ha 100 prosent hele veien.

Fortsett å lese «Fotballkamp mot Skrim»

Solen fortsetter å skinne på oss her i Salou, og det samme gjør elevene. Vi må først som sist bare berømme elevgruppa som vi har med oss på tur, det er en fantastisk fin gjeng vi har med oss til Spania. Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet. Vi er kjempefornøyde med hver og en av dere!

Fortsett å lese «Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet for elevene på Ballsport og Fotball»

Spania og Salou leverer

Ballsport og Fotball er trygt fremme på treningsleir i Spania. Forarbeid er viktig for å få til en bra treningsleir.

Dette med å ta vare på sakene sine har alltid vært et viktig punkt for oss. Allerede på Gardermoen var det 1 som glemte telefonen sin i bussen. Men lærerne på turen tar alltid etter erfaring en gjennomgang i bussen og finner denne. Hvem denne personen er? Skrives ikke.

Fortsett å lese «Spania og Salou leverer»

Ledig stilling som kontorleder

Fra 01. august 2019 har vi ledig stilling som kontorleder i 60 % fast stilling.

Arbeidsoppgaver

Økonomi og administrasjon herunder arbeid med budsjett, regnskap og årsoppgjør, refusjoner, fakturering, kontering og avstemning.
Overordnet ansvar for skolens kontor herunder betjene skolens sentralbord, bistå i arbeidet med elevopptak, og bistå i arbeidet med å administrere skolens utleievirksomhet. Overordet ansvar for skolens arkiv, arkivrutiner og føring av fravær hos ansatte.
Det er ønskelig med noe undervisningen og veiledning innen privat økonomi.

Les mer om stillingen på Idrettsskolens hjemmeside