Vi heier på!!

Det er alltid moro å følge med noen utøvere en kjenner litt fra før. Så er tilfellet med Karoline og Anette.

Karoline er utøver i langrenn og med i Team Veidekke Vest, som har et spisset langrennstilbud til de beste og mest lovende langrenssutøvere i Sogn og Fjordane, Hordaland, Agder og Rogaland.

Hun har tråkka sine barnesko på Idrettsskolen. Var med på alt av idretter. Hang etter foreldrene Sigurd og Kjersti sammen med bror Sander og lillesøster Sanna.

Nå som seniorutøver bosatt i skimekkaet Lillehammer. Grunntreninga for neste sesong godt i gang.  I juli ble det jakta snø på Folgefonna, og i august var hun med på Blinkfestivalen Toppidrettsuka, og testet form og nivå mot de beste. Det er bare å glede seg til vinteren. Vi heier på Karoline, og ser fram til sesongen 2018/19.

Anette er tidligere elev ved Idrettsskolens fotball-linje. Hun har spilt fotball for Kolbotn i Toppserien og i Lyn i 1. divisjon. Så satte en kneskade stopper for videre satsing på fotball.

Men stillesitting passer ikke Anette så nå er det hinderløp, X-run og Toughest som gjelder. Målretta arbeid har gitt resultater og i 2018 konkurrerer Anette i eliteklassen.

Boot Camp Survivor Hønefoss var et av målene for sesongen, men etter en landing, brakk hun et bein i foten. Sånn er også idretten. Det går ikke alltid på skinner. Skader er en del av pakka og noe en må beherske.  Anette er ei offensiv jente og er i gang med opptrening.

I tillegg til å trene har Anette gjort ferdig utdanning og er fysioterapeut. Hun vil besøke skolen til høsten og da kan dere nye elever bli bedre kjent med denne idrettsjenta.

Eller  – Kanskje treffer dere henne allerede i konkurransen kommende lørdag i Toughets -Holmenkollen.

Da heier vi på dere!!

Lykke til med konkurranser nå og fram i tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *