Ballsportlinja er godt i gang!

På ballsportlinja i år er vi 20 elever, derav 18 gutter og 2 jenter. Gruppa har komt godt i gang, og har allerede fått mange treningstimer sammen. Vi har i løpet av de første to ukene spilt fotball, beachvolleyball og golf. Dette er idretter som krever både tekniske og fysiske ferdigheter, og ikke minst både individuelle og relasjonelle ferdigheter.

Utover dette har jeg som lærer gitt beskjed til gruppa om at det også er viktig med deltagelse, og at man alltid prøver sitt beste og gir av seg selv. Dette kan på en allsidig linje være en utfordring, der elevene har ulik erfaring, ulike ferdigheter og ulike interesser i utgangspunktet.

Derfor der det viktigste for meg at uansett hva vi driver med, så forventer jeg at man deltar og gjør sitt ypperste. Da blir det morsommere for alle sammen.

Til nå har elevene gjort dette, og dermed har vi fått en knallgod start. Elevene er positive, humørfylte og deltagende i timene, mer enn det kan jeg ikke forlange! Vi har også hatt både fotballtrening og basistrening sammen med fotballinja, noe som vi kommer til å ha gjennom året.

Dette er viktig i form av allsidighet, samarbeid og lignende. Jentene har sendt signaler om at de også synes det er bra, da det er 6 jenter på fotballinja. Slike tilbakemeldinger tar vi på alvor!

Ballsport og fotball drar i uke 39 til Danmark på treningsleir sammen, noe vi gleder oss mye til!

Jeg som lærer ser frem til enda mer god trening og morsomme aktiviteter framover. Vi skal drive seriøst, men likevel ha det gøy sammen. Det synes jeg vi har klart å balansere bra foreløpig! Håper vi kan fortsette med det. Vi ønsker fokus og konsentrasjon i deløvelser og spillsituasjoner, så har vi god stemning i gruppa.

Gleder meg til å bli enda bedre kjent med linja videre, og er utelukkende positiv til den gode starten vi har hatt!

Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *