Takk for en flott avslutning av kortfilmuka

Kortfilmuka ble avsluttet med en flott premierefest
Fredag var det tid for levering av uka filmproduksjoner – 12 filmer, klare til visning og vurdering – og kanskje en Oscar eller flere-?

Husgruppe 6 var festansvarlige under middagen

Matsalen var fint pyntet til fest. Men før det var det satt av god tid til å forberede seg . B-rommet (med speilvegg) var flittig besøkt av jentene. Guttene var litt rundt omkring – bechvolleyball-, fotballbanen og Lågen, men også de pent pyntet til fest da de ankom matsalen.

Bjørn var toastmaster under middagen og gjennomførte oppgaven på en flott måte. Kjøkkenet hadde laget et fantastisk flott tapasbord, og Iver og Lovise holdt en fin tale. Stemniningen var god, og det så ut til at alle koste seg.

Etter et smakfullt måltid, var det tid for fotografering, før vi gikk ned i gymsalen til premierevisning og kveldens høydepunkt – Oscarutdelinger.

Gymsalen var gjort om til «filmsal» – pyntet og fin med småbord, bidro det til en god stemning. Velferdsgruppa hadde regien i gymsalen og holdt i den røde tråden gjennom kvelden. Dette gjorde de på en flott måte.

Og så var det klar for premierevisning

Mange spente produsenter og skuespillere – hvordan ville deres film bli mottatt? – ville det bli noen priser. Spente på hva de andre gruppene hadde fått til. Ville vi få noen overraskelser?

Personalet, som var kveldens jury, var klare med penn og papir – og et kritisk blikk. Her skulle det kåres beste film, redigering, produksjon, kvinnelige og mannlige bi- og hovedrolle. I tillegg skulle elevene avgjøre hvilken film som skulle få publikumsprisen.

Det er utrolig hva som kan gjennomføres i løpet av en liten uke. Og forventningene ble innfridd. Det ble en underholdende kveld, vi fikk se mange flotte produksjoner, gode skuespillerprestasjoner – og vi fikk også noen overraskelser.

Kveldens vinnere ble Seriøse Kara og Poijkarns Inc. Productions

Kveldens vinnere ble Seriøse Kara og Poijkarns Inc. Productions, begge med 3 priser hver.

Seriøse Kara gjorde det stort med filmen, Red Herring. De vant både beste film og publikumsprisen. Og de fikk prisen for beste mannlige hovedrolle, der Eskil spilte innleid nettreparatør.

Poijkarns Inc. Productions vant prisen for beste redigering. Torgeir som vaktmester vant beste mannlige birolle.

Og kveldens overraskelse var at Hilde, inspektør, vant prisen som beste kvinnelige hovedrolle som morderen i Poijkarns Inc. Productions film, Mannen med masken. ( i hvertfall for undertegnede)

Alle Oscar-vinnerne

Beste redigering: Poijkarns Inc. Productions
Beste produksjon: ScHoolgirls Q Production
Beste film: Seriøse Kara
Publikumsprisen: Seriøse Kara
Beste kvinnelige birolle: Ida (Babushka’s Production)
Beste kvinnelige hovedrolle: Hilde (Poijkarns Inc. Productions)
Beste mannlige birolle: Torgeir (Poijkarns Inc. Productions)
Beste mannlige hovedrolle: Eskil (Seriøse Kara)

Ida vant prisen for beste kvinnelige birolle

Takk til alle for god innsats. Det ble en stemningsfull kveld og en god avslutning av prosjektuka:-)

Se bilder fra kvelden på Idrettsskolens Facebookside

Hilde:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *