Prosjektuke – Kortfilmuke

Kortfilmuka er godt i gang på Idrettsskolen. Elevene står på med både filming, planlegging og fordeling av ulike arbeidoppgaver, og det ser ut til at alle er godt i gang! På mandag og tirsdag hadde vi besøk av Thomas Bruberg og Alexander Rostad, som har god kompetanse innen film og redigering. De delte sine erfaringer og gav oss mange gode tips som kommer godt med nå som gruppene er i gang med filming og redigering. Alt i alt var dette veldig lærerikt og nyttig.

Thomas Bruberg og Alexander Rostad

Dregster Production$ er godt igang med filmingen

Gruppene har fått frie tøyler når det kommer til valg av sjanger, og vi vet at det blir stor variasjon i filmene. Noen har valgt å løse oppgaven ved å lage en musikkvideo, andre lager skumle skrekkfilmer.

Noen av gruppene er svært hemmelighetsfulle når det kommer til filmen sin, mens andre grupper er mer villige til å dele denne prossessen med medelevene. En av gruppene har til og med lagd både Instagram og Snapchat til gruppa si, slik at alle som ønsker det kan følge med på hva de driver med til enhver tid.

Her ser vi et bilde fra instagrammen til «seriosekara»

Vi i velferdgruppa har også hatt litt av hvert å holde på med, og vi har kommet godt i gang med planlegging av den store Oscar-utdelingen.  Vi har også prøvd å gjøre litt koselige og sosiale ting for medelevene våre, slik at de får litt avbrekk fra den slitsomme filmprosessen.

Vi har hatt filmkveld med popcorn, stekt vafler i sola og hatt quiz og servert sjokoladekake. Det har vært veldig koselig, og vi merker at folk setter stor pris på det. Nå venter vi alle i spenning på å se de forskjellige filmene og på den store Oscar-utdelingen.

Litt volleyball mellom slagene er alltid en god idé, hvertfall i strålende fint vær. Det er viktig med litt pause i en hektisk uke for lufte hodet litt.

– Velferdgruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *