Fotball VM og semifinaler

FOTO: REUTERS/Toru Hanai

OK. Så er det semifinaler.  I kveld Frankrike og Belgia, og onsdag England – Kroatia.

Fra sofaen har jeg først heia på Island. Mitt lag fordi jeg liker holdningene til disse værbitte islendingene. Underdogs, men gode til tross for betingelsene. Så når de røyk ut måtte jeg se meg om etter andre lag, og både Danmark, med norsk trener, heia Åge Hardeide, og Sverige uten den selvopptatte Zlatan, (unnskyld til alle tilhengere), ble for en tid mine lag. Men de er jo som kjent ute av leiken. Hva nå!!

Dersom fotballkamper ble vinni ut i fra innsats på nasjonalsangen, vil Frankrike uten tvil være vinner. Marseillaisen runget fra spillere, trenere og støtteapparat. Her var de gode, men Belgia fikk den første store sjansen.

Foto: Reuters/Max Rossi

Jeg håper på gode reale kamper. Morsom sjanserik fotball. Fair play, gode dommere, og at det beste laget står igjen som vinner.   Hurra for fotballen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *