La Santa reisebrev

Endelig er vi i gang på Club La Santa. For oss lærere som styrer en skoletur så er det mange ting vi er litt nervøse for som ikke skal gå helt som vi håper på. Hvert år de siste årene har vi hatt folk som har mistet eller glemt passet sitt. Ville noen gjøre det i år? All innsjekk gikk i år knirkefritt. At 1 mister minibankkortet sitt på Gardermoen er jo litt synd, men ikke krise så lenge en er kjapt frempå med å stenge det.

Flyturen gikk som alltid veldig greit. Snille elever som oppfører seg skikkelig. Noen av gutta måtte selvfølgelig «flørte» litt med den ene flyvertinna. Med andre ord god stemning på flyet.

Fremme på La Santa var det bare å få komt seg på rommene før fleste parten måtte få i seg mat etter turen. Alle skulle ha 1 treningsøkt på ankomstdagen. For mange gikk det i bordtennis, padletennis, tennis og mange spilte volleyball. Mens det selvfølgelig er en del som gikk på styrkerommet. Her fikk vi tidlig beskjed om at det er viktig med sko og at sandaler ikke er lov.

Etter en middag på kvelden var det et kort møte for å fortelle om lørdagens duathlon. Alle skulle være klare kl 06.50.

Lørdagsmorgen var vi lærere tidlig på friidrettsbanen. Vi ble positivt overrasket da vi såg hvor mange som var tidlig ute og varma opp før konkurransen.

Konkurransen gikk ut på følgende: svømme 100 meter, løpe 600 meter, dette skulle gjøres 3 ganger. Elevene gikk ut i 100 noe vi satte veldig pris på. Her var det innsats på alle som deltok. Var skikkelig kjekt å se den innsatsen som elevene la ned.

I en tidlig fase ble det jevnt mellom Odd Arne og Sander S-L på guttesida. På jentesida gikk Amina rett i tet, etterfulgt av Emilie. Mot slutten av løpet viste det seg at Sander ble for sterk for Odd Arne, mens Amina kryssa målstreken først av jentene. Vinnertidene ble: Sander S-L: 14.15 og Amina 17.02.

1. Sander S-L 14.15                         1. Amina 17.02
2. Odd Arne 14.23                           2. Emilie 17.37
3. Sondre B 15.45                           3. Anniken 18.13

Vi er veldig fornøyd med innsatsen til elevene i denne konkurransen.
Det var rett på frokost etter konkurransen.

I dag har også 22 stk vært på surfing. Kom tilbake veldig fornøyde. Ellers har mange vært på gruppetimer. En gjeng har også spilt fotball i dag. Racket idretter er det også mange som har gjort i dag. Mens det som alltid er mange som styrker kroppen i styrkerommet.

Elevene storkoser seg her ned og er blide og fornøyde. Vi lærere er veldig fornøyd med gjengen som er blide og hyggelige. Og gleder oss til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *