Fotballkamp mot Skrim

Årets første 7’er kamp inne i Skrimhallen er spilt. I denne kampen hadde vi et hovedmål. Vi skulle holde et høyt tempo i ball. Her skulle vi bruke få touch og vi skulle løpe hele tiden.

Her ble det satt krav til de 9 som spilte kampen. Hvis en ikke gjorde jobben sin så var det ut på sidelinjen litt før en var inne igjen. Det hjalp ikke med 90 prosent fokus, her skulle vi ha 100 prosent hele veien.

Vi begynte kampen i et kjempebra tempo. Her tok spillerne hovedmålet på alvor. Og vi hadde spillere som la ned mange meter.

Ballen gikk fort og vi kom i overtall hele tiden. På 7’er bane så kommer målene fort når en kjører over motstander. Vi leda for 4-0 etter mange kjempeangrep der hele laget gjorde jobben.

Vi fortsatte hele 1. omgangen med å kjøre på. I en liten periode så falt vi ut av posisjon og var ikke helt fokusert og da fikk vi 2 mål kjapt i mot.

Til pause leda vi 11-2. En fantastisk god og kjekk omgang. I 2 omgang så klarte vi ikke å holde et like høyt tempo oppe, naturlig nok. En blir slitne. Men i de slitne periodene så låg vi litt ustrukturert og da blir vi litt straffa.

I perioder i 2. omgang så fant vi tilbake til den gode flyten og da sitter det som det skal. Vi vinner kampen 16-5.

En kjekk og god kamp av oss inne i en fin 7’er hall. Vi takker Skrim for kampen og gleder oss til vinterens kamp mot samme lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *