Stemningen er stor her på Club La Santa – Reisebrev fra La Santa

Stemningen er stor her på La Santa. Søndag våkna vi til et fantastisk vær. 2 nye grupper var påmeldt på surfing. Og på stranda var stemningen stor for dem som klarte å stå på brettet. Mange slet veldig med å komme seg opp, og da fikk en jobbe mentalt med å prøve å holde temperamentet nede.

Vi har i alle år hatt et tett samarbeid med et surfeselskap her nede som fungerer perfekt.

Også på søndag var det mange som gikk på gruppetimer. Det er sosialt og kjekt når skolen er så bra representert på disse timene. God stemning blant både elever og lærere på disse timene. Er det en ting som er helt sikkert så er det at mange har mye å hente på «stretch & Relax. For en stiv gjeng som var tilstede der. Ellers var det mange som var på Trampoline Fitness.

Racket idrettene er også flittig i bruk her.

Skolen stilte også opp med flere lag på beachvolley konkurranse. Her var det Kristian I. og Oscar som ble det sterkeste laget fra skolen med en fin 3. plass.

Benjamin og Adrian meldte seg på en offroad tur med instruktør. De var veldig fornøyde med en times tur på sykkelsete.

På søndagskvelden var vi i gang med Champion konkurransen. 9 gutter og 5 jenter er med på dette. Mange varierte øvelser som vi er i gang med.

I dag hadde vi 3 konkurranser. Kulekast baklengs, 0 løp og armheng. Kjempegod stemning og mye publikum tilstede for å se på.

Folk er slitne når vi setter oss til bords på kvelden.

Mandag våkna vi opp til et forferdelig vær. Vind og regn. Så etter frokost var det en hel gjeng som gikk i styrkerommet og pumpa.

Kl 10 så var været mye bedre og det var tid for Zumba. Her stilte skolen med mye folk. En kjekk time med god stemning.

Ellers var mange med på fotballturnering på 5 a side banen.

Utover dagen såg vi hele tiden elever i aktivitet. De som vil være i aktivitet er i aktivitet. For her er mulighetene mange.

På ettermiddagen var det veldig mange på magetrening. Her fikk en kjørt seg skikkelig. For mange av oss som trener mage til vanlig fikk kjørt seg på helt andre øvelser enn en er vant med.

I dag var det også mange med på Bungee superfly. Det er kjekt når elevene utfordrer seg selv litt i ting de aldri har gjort før.

Alt i alt nok en flott dag.

Se flere bilder fra Club La Santa

Én kommentar til “Stemningen er stor her på Club La Santa – Reisebrev fra La Santa”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *