Fotballinja har spilt kamp mot Skrim

Igjen tok vi turen til Kongsberg og skulle møte Skrim inne i 7 er hallen deres. En flott innendørs kunstgressbane på ca 40 x 60 meter.

Denne gangen hadde vi flere spillere tilgjengelig. Mange av de skada spillerne var tilbake. En var spent på kapasiteten til noen av spillerne som hadde vært vekke en stund.

Vi kom denne gangen tidlig i gang med oppvarmingen da vi hadde hele banen til disposisjon. Kaptein teamet satte i gang anført av kaptein Eirik. Og her var det i gang med en oppvarming som skapte mye humør og glede. Kjekt å stå å se på ungdom som tar skikkelig tak.

Når kampen var i gang så var det vi som tok kjapt tak i denne kampen. Akkurat som sist så gikk ballen kjapt og bevegelsene satt godt. Vi spilte enkelt, der spillerne var flinke til å slå og gå. Vi var flinke til å skape overtall hele tiden. Når alt dette sitter så renner målene inn i en 7 er kamp. At vi da slipper inn noen mål er ikke farlig. Her er det om å gjøre å se etter mulighetene, og det gjorde spillerne i dag.

Til pause leda vi hele 13-4. Og når det gjelder målene så var det vanvittig mange flotte mål som kom etter godt spill, der mange var involvert.

2. omgangen ble mye jevnere. I denne omgangen begynte vi å gjøre ting mye vanskeligere. Og bevegelsene satt ikke som de burde. Det er viktig å flytte beina hele tiden når en spiller fotball. I denne omgangen var vi ikke flinke nok til dette. Ting ble gjort litt vanskeligere i denne omgangen.

Vi vinner den omgangen også 5-4. Men er ikke fornøyd med spillet i denne omgangen. Vi er hele tiden ute etter å utvikle oss som spillere og da må en jobbe hele tiden med de rette tinga.

Totalt sett må vi være brukbart fornøyd med kampen.

No er det bare til å stå på videre og få flest mulig spillere i gang. Mangler noen enda som vi venter på.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *