Allidrettsskolen

Vi skriver mars og nok en gang har vi hatt gode forhold til skileik på allidrettsskolen. Det er moro å se unger som gleder seg over å ha ski på beina.

Skiskytterstafett med kast av erteposer i bøtte, med påfølgende strafferunder, og spurt til veksling, var topp. Ungene viste god sportsånd og heiet fram lagkamerater. Resultatet ble så jevnt at det måtte en revansjestafett til. Da ble stillinga 1-1 og det levde ungene fint med.

Det neste ble utfor i orgeltramp og kuleløype. Her utfordret ungene seg stort og etter evne. De tryggeste tråkket til og hoppet på nederste kul. Andre lagde sin egen progresjon på antall kuler man kjørte.

Orgeltrampen og kuleløypa stiller krav om balanse og uavhengig fotarbeid i fart. Å kjøre ned en bakke betyr at du også må komme deg opp for å ta neste tur. Elevene fikk organisert ungene fint i området med egen trase for fiskebein opp, og tre alternative ruter å stå ned. Breie smil og røde kinn. Det gleder oss som har ansvar for allidretten.

I år har det vært 15 barn med på allsidig trening en gang pr. uke. Vi har vært igjennom alt fra ballspill, hinderløyper, svømming, stup, turn, dans, skøyter, og ski. Elevene på Idrettsskolen som velger Allidrett som valgfag planlegger og gjennomfører timene. Dette er et ledd i å tilegne seg kompetanse som barneidrettstrenere. Allsidighet, mestring og glede står i fokus. På alle arenaer har vi sett ivrige glade barn i stor aktivitet. Men – svømmehallen topper. Der tar det helt av!!

Allidrettsgruppa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *