Nytt reisebrev fra New York og Fitness – puls og styrke

Nå er det søndag, og for mange en etterlengtet fridag der alle kan få gjøre hva de vil. Veldig mange bruker dagen til shopping og har reist til en outlet i utkanten av byen.

Andre utforsker mer sentrumsnære deler av New York byen eller tilbringer tiden i nærområdet. Hostellet vårt ligger spesielt flott til med blant annet Central Park som nærmeste nabo.

Som nevnt  i forrige reisebrev hadde vi en økt på Tone House på fredagen. Der vi fikk kjørt oss skikkelig med en god cardioøkt inspirert av en dyktig instruktør. På ettermiddagen dro vi på basketkamp mellom NY Knicks og Miami. Der var det sykt god stemning og en veldig bra opplevelse å ha med seg herifra.

Lørdag formiddag hadde vi en Crossfit session på Solace, et annet meget kjent og ettertraktet treningssenter i byen. Her var det toppidrettsnivå på medlemmene, det var det ikke vanskelig å se. Kort oppsummert; en effektiv økt, med en flink instruktør, som falt i smak.

Rett etter økta løp vi nærmest det vi hadde for å rekke inngangstida vår på Rockefeller, der vi skulle ta heisen opp 67 etage; «topp of the Rock, » for å få en uforglemmelig utsikt over New York. Her var det fotosession og god stemning. Været var også med oss med sol fra nesten skyfri himmel.

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Alt i alt en særdeles inntrykksfull og flott tur hittil, og vi har fremdeles mye å se frem til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *