Vemund og Sigurd på inspirasjonstur

Når en stor idrettsutøver er i Norge for å spille fotball med Strømsgodset så må en være tilstede for å oppleve dette.

Gjennom media fikk alle i Norge vite at Usain Bolt skulle til Drammen for å trene med godset. Dette var noe vi på idrettsskolen måtte få med oss. Gjennom kjente i Strømsgodset så tok vi en telefon for å forhøre oss om hva som foregikk. Når vi fikk vite at det var trening dagen etter så var det bare til å gjøre seg klar for tur.

Når vi kommer til Marienlyst så skjønner en at her er det en stor person som skal trene. Vi får kontakt med Simen som jobber i markedsavdelingen i godset. Han kommer å henter oss slik at vi får komt oss over på en tribune der vi blir servert kaffi og får god oversikt.

Vi får oss en flott opplevelse med å følge Strømsgodset trening på nært hold. Det som er så kjekt med å se på gode lag trene er hvordan de gjør ting. Det er læring av å se på andre trene, samme hva en driver med. Øvelsene som de kjørte var akkurat som andre øvelser. Det er ikke noe hokus pokus. Det som er moro å høre fra de som jobber i klubben er hvordan de gjør ting. Eks alle spillerne må ha leggskinn. De som ikke har leggskinn får ikke trene. Krav en setter. Og for oss på idrettsskolen så er det søt musikk i ørene.

Vi fikk oss en god samtale med Jonathan Parr. Imponert over en ydmyk spiller tar seg så god tid til å prate så lenge med 2 fremmede personer om alt mulig. Rett og slett kjekt.

Gjennom vår venn Simen får vi etter hvert møte med «verdens raskeste mann». En mann som var opptatt av om han kunne få se de bildene/videoen av hans mål under treningen.

Må få takke Simen og Strømsgodset for en flott dag på stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *