Siste reisebrev fra La Santa

For en flott uke vi har hatt her på La Santa. Siste dagene så har det vært viktig for mange å få solt seg nok. Derfor har mange vært flinkt til å trene tidlig på dagen slik at solsenga kunne brukes med god samvittighet.

Det var vært 2 nye grupper som har vært og surfet på Famara Beach. De fleste har vært storfornøyde med å få surfet. Så vårt gode samarbeid med Flow surfeskole fortsetter også fremover. Veldig greit å ha kjennskap til et firma som kan hente oss på senteret her og kjøre oss til stranda. Trygt og godt.

Ellers så har det vært spesielt padletennis som har vært kjempepopulært denne uken. De siste dagene så har mange spilt dette. Det er så moro å se at det betyr noe å få ting til. Så er det kjempemoro å se folk som har spilt gjennom hele uka hvor mye bedre de har blitt i løpet av uka.

Mange av elevene har konkurrert mot hverandre i forskjellige idretter.

Ellers så har det alltid vært en del elever på gruppetimer. Spesielt torsdagens Zumba tok av med en hel gjeng skoleelever. Flott å se at en tar en utfordring.

Ellers så har 7 stk vært på fiskeutflukt. Der Villmark lærer Svein var med. En flott opplevelse for dem.

De siste dagene har vi også kjørt på med champion. Helt til slutt så var det spennende både på gutte- og jentesida. Etter 10 øvelser så var det kun 1 poeng som skilte guttesida, mens på jentesida ble det likt.

Resultater gutter

  1. Kristian Jørgensen
  2. Sondre Lunde Berg
  3. Magnus Skolt

Resultater jenter

  1. Miriam Eriksen
  2. Anna Von Der Ohe
  3. Nora Litland

Har vært kjekke konkurranser med god innsats.

De siste dagene har det vært god aktivitet på minigolfbanen etter middag. Her har det blitt kjørt konkurranser mellom ivrige spillere.

Vinnere de 2 siste dagene har vært, Mats og Ørjan.

No tar vi fatt på hjemturen etter en flott uke her på La Santa. Vi må få takke elevene for en strålende uke. Så takker vi  ½ års elevene for dette ½ året og ønsker dem lykke til videre på veien.

Da takker vi for oss her på La Santa og ønsker alle en riktig god jul, så sees vi på nyåret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *