Fortsatt i Thailand

Etter mye om og men, fram og tilbake, og hit og dit ble det endelig avgjort at vi blir her i Thailand fram til opprinnelige reisedato 21. mars.

Vi har i dagevis forsøkt å skaffe returbilletter tidligere, både som en hel gruppe og som mindre grupper. Men det endte altså med at vi ikke ble prioritert av reiseselskapet og flyselskapet vårt i og med vi faktisk hadde returbilletter, i motsetning til mange andre nordmenn der ute i verden.

Vi har også prøvd å skaffe flybilletter uten å gå gjennom reisebyrået vårt, men uten hell. Så nå skal vi bare nyte de tre siste dagene vi har her så godt vi kan.

Siden forrige reisebrev har siste tiden i Phuket gått med til å trene gode økter på Tiger muay thai, løpe opp til Big Buddha statuen, besøke ulike strender, shoppe på Chillva market, få thai massasje, samt se en ekte thaiboksekamp på Patong boxing stadium.

Deretter gikk turen videre til Tonsai og Railay beach noen dager. Det var en stor overgang å reise fra store Phuket med alt mulig tilgjengelig til bittelille Tonsai der det ikke engang eksisterte en minibank.

Tiden der brukte vi stort sett til å slappe av på stranden og ved bassenget, trene i strandkanten, kikke på grotter, og besøke Railay beach.

En av dagene delte vi klassen i to hvor den ene gruppa reiste på klatretur til ulike lokasjoner, mens den andre besøkte Krabi elephant sanctuary – et sted for pensjonerte elefanter som var reddet bort fra et dårlig liv. En helt fantastisk dag!

Nå er vi i Ao Nang og her blir vi fram til returdagen. Litt høyere standard, flere spisesteder/restauranter og flere mennesker enn på Tonsai.

Første dag her gikk noen av oss en tur ved Tiger cave temple som besto av en hel del trapper opp til en super utsikt.

Stakkars Frida ble bitt i nakken av en frekk liten ape som iherdig prøvde å stjele colaen til Mathilde. Så da måtte vi en tur på legevakten også. Heldigvis gikk det veldig fint, og Frida er en litt uønsket erfaring rikere.

I går besøkte vi et lite treningssenter hvor vi kjørte egentrening, mens vi i morges hadde en knalltøff beach workout.

Siste oppdatering fra oss kommer når vi er trygt hjemme i Norge igjen.
Vi snakkes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *