Fotballkamp mot Haugetun folkehøyskole

Det er alltid spennende å se hvordan vi er i nivå i forhold til andre folkehøgskoler. I dag hadde vi Haugetun fra Fredrikstad på besøk.

Allerede fra begynnelsen så såg vi at her er det forskjell på lagene. Vi var klart best fra første spark. Vi løp mer enn dem, og vi hadde høyere tempo. Pasningsmessig hold vi også ett høyere nivå. Før 1-0 hadde vi mange målsjanser som burde vært mål. 1-0 scoringen kom fra Thomas.

Etter dette så gjør vi en personlig feil i forsvaret som gjør at de utligner til 1-1. Men laget fortsetter bare i samme spor som i begynnelsen. Like etterpå så finner Elias  med en strålende pasning Thomas som han setter i mål.

Thomas slutter ikke der. Han setter også de 2 neste ballene i mål etter flotte angrep. I dag satt det meste. Er så moro når elevene gir så mye av seg selv i en kamp og spiller som ett lag.

5-1 og 6-1 er det Hedja som setter inn. 2 like mål der han finter vekk motstandere på liten plass. Veldig godt gjort. Vi er ikke ferdig før Sølve setter inn 7-1 etter en vilje som vi liker å se.

I dag var det en kjempedag for vår sin del. Er direkte gode i denne kampen. Vi vinner fotballkamp på grunn av at vi er bedre og at vi fremstår som ett lag.

Haugetun kommer garantert sterkt tilbake, så her gjelder det å fortsette slik vi har starta dette året.

TAKK FOR KAMPEN.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *