Fotballkamp mot Nesbyen

Kamp 2 var mot Nesbyen. Vår første 11 er kamp for året. Alltid kjekt å spille fotballkamper. I denne kampen stilte vi med 13 spillere. Vi var spente på hvordan vi ville vise oss frem i en 11’er kamp.

I begynnelsen av kampen så såg en tidlig at det var ikke alle som var «på». For mye feilpasninger, for liten bevegelse og folk brukte altfor mange touch på ball. Det vi var så gode på sist var ikke å se i denne kampen.

Vi tok ledelsen etter straffescoring av keeper Isak. Hvorfor keeper? Jo han var den som var mest på når vi fikk denne straffen. Etter 1-0 så er det alt for liten sprut i laget og vi får 1 kjapp scoring i mot. En flott scoring.

Til pause så er det 1-1. Det ble litt kjeft å få i pausen. Og spillerne fikk beskjed om å heve seg. Det var litt bedre i begynnelsen av 2. omgangen og etter et dobbelt pasningsforsøk av Stian så fikk Thomas ballen foran mål og scora sikkert. Og ofte etter scoring så kommer det scoring i mot for at en ikke er helt på hugget. Og det skjedde også for oss. 2-2 scoringen var også av det fine slaget.

Da det var 20 minutter igjen så heva laget seg betraktelig og vi begynte å kjøre over dem. Løpene satt, og vi ble flinkere til å gjøre hverandre gode. Og da kommer ofte målene også. 3-1 scoringen vår er av det fine slaget der det går fort i lengderetningen. 4-2 målet var dagens fineste. Keeper Isak setter i gang Sara som igjen sentrer videre til Thomas som finner Hedja foran mål. Årets fineste mål var et faktum. Vi vinner til slutt 5-2 etter en fin enkeltmannsprestasjon av Vuk.

Alt i alt så er vi for svake i store deler av kampen. Heldigvis så hever vi oss mot slutten. Vi må nok jobbe med kapasiteten fremover slik at vi kan holde ett høyrer tempo igjennom en kamp.