Fotballturnering i Oslo

Vi dro i dag til Oslo og Rønningen for å være med på Futsalturmering. Her var det påmeldt 12 lag. 3 grupper med 4 lag i hver gruppe.

Allerede kl 06.45 var vi i minibussen på vei mot Oslo. 8 stk pluss undertegnede. 7 spillere og 1 medhjelper.

Fremme i Oslo hadde vi god tid før første kamp. Gutta var kjempeklare til å spille.

Første kamp var mot Haugetun 2. Det ble en spennende kamp, en god kamp av begge lag. Der vi hadde våre muligheter og de hadde sine. De vinner 1-0. men vi var veldig fornøyd med kampen.

2. kamp var mot Rønningen 2. En kamp gutta var skikkelig gira på å vise seg frem i. Gutta spilte også i denne kampen veldig bra. Vi slipper inn noen lette mål, men er fullt på høyde med dem. De vinner 3-1. Men som i kamp 1 så er vi fornøyde.

I kamp 3 møter vi Jeløy 1. Det er en kamp vi må vinne for å bli blant de beste 3 er lagene i gruppa. Allerede fra første spark på ballen i denne kampen så  er vi suverene. En enormt bra laginnsats og gutta spilte fantastisk flott fotball. Vinner 3-0 og er videre til kvartfinale.

I kvartfinalen møter vi Rønningen 1 som har vunnet sin gruppe. Med andre ord tøff motstand. Vi blir enige om å legge oss lavt og kjøre overganger når vi har muligheter til det. Noe som fungerer veldig bra lenge.

Vi går opp til 1-0 og jobber fantastisk defensivt. Har også muligheter til å gå opp i 2-0 ledelse, men istedenfor er det de som utligner til 1-1.

Mot slutten av kampen så holder vi roen, mens det er de som stresser for å få en scoring til. Vi er fornøyde med 1-1 og er klare til straffekonk, noe det blir. 3 straffer hver. Vi scorer på våre 2 første, mens de bommer på sine 2. dermed er vi klare for semifinale mot Haugetun 1. Her blir det også jevnt, men det er de som vinner 2-0. Også her gjør vi en solid jobb.

Vi møter Haugetun 2 igjen i bronsefinalen. Vi bestemmer oss for å gå ut i et høyt tempo, der vi skal spille ballen kjapt, og bevege oss i ledige rom. En fantastisk kamp av gutta ender hele 7-0 til oss. Rett og slett overkjøring.

Totalt er vi veldig fornøyde med denne turneringen. Gutta spiller god fotball og viser at her er det mange som har hatt stor fremgang i løpet av året.

Se flere bilder på Idrettsskolens Facebookside

No ser vi frem til 2 nye kamper i neste uke.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *