Hva skjer på Cheerdance?

Cheerdance er godt i gang etter oppstart på nyåret. Dagene tilbringes mye i dansestudio der vi øver og terper på teknikk og koreografi. Idrettshallen har vi fått brukt endel også, der vi øver på triks i skumgropa. Noen har begynt å sette triks, noe linjelærer syns er veldig moro å se.

Vi har vært på Winter Open i Drammenshallen og sett på flere cheerdance lag konkurrere. Fint med inspirasjon til eget arbeid, og se hva som skal til for å hevde seg i konkurranse sammenheng.

Februar måned startet med tur til Oslo. Vi startet dagen med Voguing med Cassandra Moldenhauer. Hun er daglig leder og studieleder ved Flow Dance Education Norway. Cassandra er også prosjektleder for Soul Sessions Oslo på Sentralen og grunnlegger og leder for voguing kompaniet MERAKI.

Vi fikk en kjapp innføring i Old school, New school og Vogue Fem. Veldig lærerikt og spennende og prøve noe nytt, i hvert fall når det ble så godt tatt imot av elevgruppa 🙂

Neste økt var Dancehall med Freddy. Veldig god stemning fra musikken kom på og masse god energi. Her lærte vi forskjellige grunntrinn som ble satt sammen til forskjellige dansesnutter. Det var en svett og fornøyd gjeng som ga alt gjennom hele timen.

I april setter årets elever opp forestilling og det jobbes iherdig med tema og innhold. Gjengen har våknet opp fra vinterdvale, og det bobler over av kreativitet og gode ideer. Følg med utover våren, for dette blir bra!

Linjelærer Marte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *