Fotballkamp mot Holmestrand

Ny kamp, nye muligheter. I går var det kamp mot Holmestrand sitt A-lag. Mange nye fjes fikk mulighet i dag til å vise seg frem. Veldig bra no at vi begynner å bli mange spillere å ta av. For å spille kamp må vi være med på trening og yte. Her har det komt flere og flere de siste ukene. Noe som er veldig positivt.

I dag måtte vi skaffe dommer. Valget falt på Vinith. En utfordring han tok på strak arm.

Når Vinith satte i gang kampen var det alt for mange som ikke var klare til kamp. Personlige feil pga ikke nok på hugget var det flust av. Det gikk ikke 10 minutter før Holmestrand ledet 2-0.

Vi må jobbe bedre fra start for å ikke havne slik på bakbena som vi gjør. Etter dette så fortsatte Holmestrand å være det førende laget, mens vi ikke stod frem som et bra fotballag i det hele tatt.

Det står 4-0 til dem før 30 minutter av kampen er spilt. Og det var en halvtime som vi må glemme. Etter dette så kom vi oss lit og reduserte til 4-1 ved Iver. Etter et flott angrep. Vi kan jo så det er bare til å jobbe videre.

Etter dette så gjør vi en gedigen feil som resulterer i 5-1 til dem som er pause resultatet. Og ligge under 5-1 gjør ingen ting hvis vi er fornøyd med spillet. Men her var det ikke bra i det hele tatt så i pausen måtte vi diskutere hva er det som går galt og hva er det som skjer? Vi blir enige om at i 2. omgang skal vi stå frem som et fotballag noe vi ikke gjorde i 1. omgang.

2. omgangen er mye bedre, og spillerne begynner å bevege seg mere. Vi vinner dueller, og ikke minst vi fungerer som et lag. Vi har mange fine angrep i 2. omgang og vi er mye tryggere bak på banen.

Det er velfortjent at det er vi som scorer 1 mål i denne omgangen og holder buret rent. Morten scorer et mål etter flott forarbeid av Kumar.

2. omgangen er bra og det er av en slik omgang vi må lære av. Lære av det gode vi gjør. Best læring av ting vi får til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *