Fotballkamp mot Grenland

Ny kamp mot Grenland stod på programmet. Etter å ha blitt rundspilt i høst av Grenland var vi spente på hvordan vi no ville gjøre det.

Vi var ikke på hugget i begynnelsen av kampen. Grenland gjorde litt som de ville. Etter 8 minutter så leder de 1-0. Vi klarer ikke å heve oss før det står 2-0 etter 15 minutter.

Etter dette er eg kjempeimponert over spillerne. De jobba seg inn igjen i kampen med en enorm innsats og begynte å flytte beina. Vi tok over kampen og begynte å skape sjanser. Etter et flott freespark av Ståle, hvor Derrick kommer på løp og stusser ballen mot mål klarer Iver etter retur å sette ballen flott i mål. Kjekt at gutta står opp og viser slik vilje. Vi ligger under 2-1 til pause etter 30 fantastisk gode minutter.

I andre omgangen går vi ut å gjør en skikkelig omgang. Det er en jevn og god kamp som blir spilt. Vi har de største mulighetene, etter gode bevegelser og bra spill. Kallesten klarer å snappe ballen fra keeper og setter den i mål til 2-2. Bra gjort.

Etter dette har vi noen store muligheter til å gå opp til 3-2, men klarer ikke å score. Mot slutten er det Grenland som får siste målet og vinner 3-2.

Selv om det blir tap så gjør ikke det noe som helst. Vi er kjempefornøyde med den innsatsen og det spillet som blir vist i dag. Er imponert over den fremgangen laget viser. Her henger vi godt med et lag vi ble rundtspilt av i høst. Og er vel så gode som dem. Det er hyggelig.

No ser vi frem mot ny kamp på torsdag. Her er det flere som får muligheten til å vise seg frem.

Takker for en fin tur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *