Fotballkamp mot Hokksund

Etter en bra treningsleir var vi spente på hvordan det ville gå mot Hokksund som vi hadde spilt mot før. Sist kamp mot dem fikk vi juling, og var derfor spente på kampen.

Gutta var skikkelig på hugget og ville vise seg frem fra begynnelsen. Gutta tok tak i kampen og fikk fart i ballen med en gang. Vi skulle som vanlig spille ball langs bakken og starte bakfra. Her fikk vi utfordringer med høyt press fra Hokksund. Men med utfordringer så gjelder det å tørre, og det gjorde gutta. Kommunikasjon bland spillerne var veldig bra. Bevegelsene satt som de skulle. Og når en er nøyaktig med pasningene, da klarer en å spille ut bakfra.

Vi hadde ballen mest i 1. omgang og spilte oss til muligheter. Keeper til Hokksund spilte en veldig bra kamp. Men etter et flott innlegg fra Anders så steg Martin til himmels og heada en nydelig ball i mål. Vi leda 1-0 til pause.

2. omgangen var så vidt i gang før Hokksund utligna til 1-1. Ikke fortjent, men mål er mål. Heldigvis så fortsatte en å spille god fotball. Og det var ikke ufortjent da Henrik scora til 2-1. En bra enkeltmannsprestasjon.

Etter dette så rulla vi opp angrep etter angrep. Og vi begynte å bruke venstreback aktivt oppover på banen. Etter et flott innlegg så scorer Henrik sitt 2. mål for dagen og vi går opp til 3-1. Etter dette så faller vi litt nedpå og får et mål imot oss helt på slutten av kampen, slik at vi vinner 3-2. En veldig god kamp av oss der vi styrer mesteparten av kampen.

Dette var en god kamp av oss, der vi ser at utvikling er viktig. Mange i dag som viser at de har tatt et steg og 2 fremover. Noe som er gledelig.

Takk for kampen Hokksund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *