Treningsleiren er over for i år

Fotballinja hadde noen flotte siste dager på treningsleiren i Kypros. Vi kjørte også 2 økter om dagen de siste dagene. Det var enormt bra trøkk på disse øktene. Mye ballkontakt på hver og en.

I år har det vært så deilig å ha med seg 3 keepere. Disse har bidratt til at vi har kjørt mye skudd/avslutning/keepertrening.

Vi kjørte de siste quizene på torsdag og fredagskvelden. Før vi avslutta den sosiale biten med terningspillet. Igjen ble det god stemning.

Konkurransene som har foregått gjennom hele uken har vært ok. 1 lag har skilt seg tidlig ut. Dette laget har vist gjennom uka at de går inn for alle øvelsene skikkelig og er fokusert på det en skal gjøre. Noen lag har hatt personer som ikke er nok fokusert og da går det dårligere. Lag 1 bestående av 3 x SS-L + Thomas og Sigrid stakk av med seieren i år.

Siste økta på lørdag ble fryktelig tung for mange. Slitne ben samt enormt varmt vær.

I år har undertegnede vært kjempefornøyd med årets tur. Veldig gode treningsøkter og mye bra sosialt. Elevene har oppført seg veldig bra og det er viktig for at en slik tur skal bli bra.

Se flere bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

Takker alle elevene for en flott treningsleir + at jeg må få takke Thomas, Aleksander, Dardan, Christoffer, Sigrid, Sander og Sanna for at denne leiren ble så bra.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *