Treningsleiren går mot slutten

De siste dager her på Kypros har vært veldig lik de andre dagene. Vi har hatt kjempegode økter med god innsats. Gjennom hele uken har vi hatt mye spill med forskjellige varianter. Pasningsøvelser har vi hatt mye av osv.

Felles for de siste øktene har vært at nesten alle har vært skikkelig sliten , men har klart å yte veldig bra på øktene. Keeperne våre har fått kjørt seg skikkelig. Mange avslutning/keeperøkter.

Gjennom hele uken har vi hatt en konkurranse gående. Her har det vært veldig jevnt mellom 2 lag. Mens på den individuelle konkurransen har det vært 2 gutter og 3 jenter som har vært i toppen.

Vi hadde både en gutte- og en jentekonkurranse. Mot slutten så var det veldig nervøst her om hvem som skulle stikke av med seieren. Lag 1 med: Thomas, Sanna, Anna, Aleksander, Kristoffer og Sigurd vant. Mens i den individuelle stakk Charlotte E og Sanna av med seieren på jentesida, mens Leander og Simen stakk av med seieren på guttesida.

Siste kvelden hadde vi som vanlig terningspillet som mange synes var kjekt.

På slutten av dagen så hadde vi en evaluering på uka. Det som kom frem var at vi hadde hatt så gode økter. Elevene var fornøyde med seg selv, og da kan en som oftest ikke forlange noe mer.

Se flere bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

Jeg som har dratt med gjengen er strålende fornøyd med årets treningsleir. En fin gjeng å dra på tur med.

Takk for treningsleiren.

Sigurd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *