Vi har spilt fotballkamp mot Storm

Det var deilig for spillerne å få en kamp igjen. Vi spilte mot Storm i Skien, på en flott kunstgressbane.

Vi var veldig spente på hvordan vi ville takle å spille kamp igjen. Det var tydelig å se at en del spillere var gira på å vise seg frem.

I denne kampen så fikk vi kjørt oss litt i begynnelsen, mot et godt lag. Det tok litt tid før vi fikk satt tingene. Vi var ikke overraska over at Thomas Lauritzen (tidligere elev) putta noen mål på oss. En giftig spiller.

I store perioder i kampen så jobba spillerne veldig godt og fikk vist seg bra frem. Noen av spillerne fikk andre arbeidsoppgaver enn vanlig, og løste dette utmerket. Etter hvert så kom vi mer og mer inn i kampen og kom til en del gode sjanser som resulterte både i mål og redning fra keeper.

Overgangene våre satt bra

Det gikk fort fremover i banen når vi hadde mulighet til det. Overgangene våre satt bra. Der det ikke satt bra var bakover på banen, der vi slapp inn mange mål som burde vært unngått. Vi var for dårlige til å ta ansvar og kommunisere. Det som er positivt er at vi utvikler oss hele tiden.

Til slutt så vant Storm helt fortjent 7-3. Målene våre ble scora av Albert 2 og Simen 1.

Vi gleder oss til å dra på treningsleir til Kypros

No skal vi spille kamp igjen mot Holmestrand før vi drar på treningsleir til Kypros om 8 dager. Noe alle gleder seg veldig til.

 

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *