Tøff, tøffere Toughest!

Idrettsskolen har flere nye linjer i år, og en av de heter Functioanl Fitness – OCR (Obstacle Course Race). Der fokuseres det på variert og funksjonell trening ved høy intensitet. En sunn og helhetlig syn på kropp og helse vektlegges.

Hvor elevene jobber med individuelle ferdigheter, og på lag hvor de hjelper og støtter hverandre. Første store utfordring for året ble da naturlig nok OCR løpet TOUGHEST på Holmenkollen.

Toughest er et 8km langt løp med 40 store og små hinder på veien, og med over 2500 deltakere blir det mye liv.

Det ble en flott dag for elevene som deltok, med mye sol og gode mestringsopplevelser.

På veien gjennom løypa måtte elevene hoppe, krype, rulle, svømme og løpe over vegger, monkeybars, trampett, ringer og høyballer.

Det var ikke alltid like lett, der humøret varierte fra tårer og skumle blikk, til highfives og stor smil, men stå på vilje sterk og alle kom seg i mål.

Når siste strekning er å klatre opp unnarennet på Holmenkollbakken er ikke det alltid en selvfølge 😉

Jeg er kjempe stolt av alle som deltok, og håper det kanskje frista til gjentakelse senere 🙂

Cainan