Internasjonale priser til André Clemetsen

Elev av idrettsskolen Numedal folkehøgskole fra 1885/86. Har gjort internasjonal karriere som fotograf, og vunnet flere priser for sine fantastiske fotografier. Nå sist vant han gull i verdens største fotokonkurranse for profesjonelle i  PX Paris 2018. Andre vant gull i to kategorier. Portrett og portrett av barn. (klikk på lenken for å se bildet)

Andre har satt spor på Idrettsskolen Numedal folkehøgskole. På veggene henger fotokunst av fokuserte og idrettsglade ungdommer. Bilder skolen har brukt i sin markedsføring i mange år.

Se flere bilder av André på Idrettsskolens Facebookside

I vår var Andre og Siri Embla Thorstensen (Ex. Toppidrettsutøver i svømming) på skolen og holdt foredrag for elevene om:

Det å få mer ut av hverdagene og bruke seg selv mer effektivt. Livet byr på utfordringer for oss alle, og ikke minst for ungdom der store valg skal tas og endringer skjer fort. Evnen til omstilling og tilpasning for å henge med er stor. Hvordan kan vi forberede oss, og hva gjør det med oss.

Siri tok oss med inn i et teoretisk perspektiv på stressmestring og Andre tok oss med på en fotoreise til Himalaya med utfordringer i forhold til relasjoner, fysisk form og høyde, og mennesker han møtte med deres fortellinger.

Et lærerrikt og spennende foredrag.

Fantastisk moro at du igjen har vunnet gull i PX Paris 2018. Gratulerer – og bildene dine er bare utrolige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *