Fotballkamp mot Holmestrand

I disse vinterharde tider var vi litt skeptiske når vi dro fra skolen i hardt vintervær, for å dra ned til Holmestrand for å spille kamp. Vel fremme i Holmestrand så var ikke undertegnede spesielt fornøyd med forholdene. Kampen måtte utsettes litt for at det skulle brøytes.

Kampen kom i gang 45 minutter for sent. Men kamp er kamp og en må gjøre det beste ut av det. I begynnelsen av kampen så gjorde vi mange feil, spesielt i pasningsspillet. Og da blir vi straffet hardt. Allerede etter 14 minutter så ligger vi under 3-0. Vi tar oss heldigvis sammen og fullfører en 1. omgang som ble veldig bra for vår del. Først reduserer vi til 3-1 ved Martin før vi reduserer til 3-2 ved Aleksander. Ut omgangen spiller vi bra fotball på en vanskelig bane.

I 2. omgang så blir det vanskelig å spille god fotball da banen blir bare glattere å glattere. Mye tilfeldigheter som gjør at det renner inn litt mål både fremover og bakover. Vi scorer 2 mål i 2. omgang av en hardt kjempende Samuel. Men vi slipper også inn mål bakover. Slutt resultatet blir tap 7-4.

Vi er veldig fornøyde med 35 minutter av 1. omgangen, der vi ser hva som bor i spillerne. Første del må vi bare lære av. 2. omgangen er det ikke lett å spille fotball. Det gjaldt begge lag. De gjør mindre personlige feil enn det vi gjør og vinner dermed fortjent.

 

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *