Fotballgjengen koser seg og presterer bra

Det er moro når en kommer til frokost og får fra elevene «god morgen», det er et godt tegn. Noen er så trøtte at de så vidt klarer å holde øynene åpne. Mange som begynner å bli litt slitne no. Og det er jo derfor vi er her.

Etter at vi på fotballinja for et par år siden innførte telefonforbud på måltider så har vi fått måltid der en prater med hverandre. Jeg syns det er kjempetrivelig å se ungdom prate med hverandre istedenfor å se på sosiale medier når vi spiser. Undertegnede var ikke bedre selv. Mens no kan vi diskuterer alt mulig.

Jeg er strålende fornøyd med våre elever. Det ser ut som de koser seg skikkelig både på treningsfeltet og utenom.

På første økt i dag hadde vi ballkontroll og pasninger. Ei økt som det var bra trøkk i. Pasningsmessig har vi mange som viser fine ferdigheter, mens vi har og mange som bør øve ekstra på dette. Vi kjørte ei ballkontrolløype der ballen skulle ligge godt til rette ved foten. Mens vi også hadde ei kreativ løype der de skulle selv gjøre som de ville.

På slutten av hver økt har vi 2 konkurranser mellom 5 lag som er satt sammen for hele leiren. I denne konkurransen har vi både en lag konkurranse og en individuell konkurranse. Her leder no Simen G og Charlotte E. Men det er jevnt både i toppen og bunnen.

Mellom øktene i dag var vi på stranda for å ha trappequiz. 15 spørsmål der en begynner på toppen og skal komme seg helt ned til nederste trinn. For hvert rett svar så går laget en trapp lenger ned, bommer en på spm så må en helt opp igjen og et nytt lag inn. Svarene får de etter at de har svart hvis de svarer feil, så her gjelder det å følge med og huske.

Det ene laget var komt helt ned på siste trinn og siste spm. Spørsmålet var hvem som er landslagstrenere i fotball på dame og herresiden. Lina dro i gang med rett svar på herrene og mente dametreneren het Martin SSSS, kom ikke på etternavnet. Når da svaret kom fra meg så måtte de helt opp igjen og neste lag inn. Men det var faktisk en del lag som bomma etter dette også selv om de visste svarene. Lag 1 kom og dro inn seieren.

Se flere bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

På økt 2 hadde vi igjen en veldig god spilløkt. Det er skikkelig kjekt å se på når tempoet er høyt og når vi ser gode relasjoner. Moro sier treneren da.

No ser vi frem til kamp for gutta i morgen. Guttene skal ha ei lett økt på formiddagen, mens jentene skal ha ei god spilløkt.

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *