Reisebrev La Santa

Endelig er vi her igjen! For mange er skoleturen til La Santa årets høydepunkt, både treningsmessig og på det sosiale plan. Den tradisjonsrike duatlonen er gjennomført, og for alle som stilte til start ble dette en stor happening!

Idrettsglede, mestring, syre, humør og stolthet er ord som beskriver mye av det som elevene har følt på gjennom konkurransen.

På jentesida ble det en forholdsvis suveren seier til Tina, som stod imot sjukdommen og kjempet seg gjennom både svømmeetappen og løpeetappen i stor stil. Hun viser mental styrke og en innstilling som medelevene kan lære mye av.

Andre jente i mål var Hedda, mens andreårs elev Oda var jenta som tok den siste pallplassen. Foruten disse må vi nevne Ragna, som med sine forutsetninger fullfører løpet med den største selvfølgelighet. Kanskje den største prestasjonen av de alle? Hvis folk har mye å lære av innstillingen til Tina, så har de i hvert fall også mye å lære av Ragna. Strålende!

I gutteklassen var det Hedmarkens svar på Vebjørn Rodal, med tanke på sveis, som stakk av med seieren. I et tett løp ble han til slutt den sterkeste, med Martin på andreplass. Steinar var dagens tredje beste gutt, selv med en vond kropp. Også han viser en sterk mentalitet! Morsomt når elever virkelig viser at de vil noe med skoleåret og treningscampen på La Santa.

Etter duatlonen har elevene i dag vært godt synlige i miljøet her på Lanzarote. Mange som bidrar til god stemning på de ulike aktivitetene som blir arrangert av Green Team. På denne måten blir det spredd energi og mye glede, og øktene blir veldig gode og morsomme. Det synes vi er gøy, og gir oss lærere mye positiv energi.

Nytt av året i år er at vi skal kåre Idrettsskolens mest allsidige utøver, med konkurransen Idrettsskolen Champion. Dette er en frivillig happening, hvor elevene skal konkurrere i ulike konkurranser gjennom hele uka. I morgen starter vi med første øvelse, med temaet presisjon. De 17 deltagerne gleder seg voldsomt til det sparkes i gang!

Følg med videre i reisebrevene for nyheter og oppdateringer på hva vi driver med. På facebook har det også blitt opprettet et fotoalbum med bilder fra turen.

Vi høres igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *