Reisebrev fra Club La Santa

Da er det på tide med en første rapport fra årets tur til Lanzarote. Reisen nedover gikk bra, selv om en del turbulens gjorde at en og annen ble mer nervøs enn nødvendig under flyturen.

På tross av gjentatte beskjeder fra oss lærere er det jo alltid en eller annen elev som glemmer å ta med seg passet ved avgang fra skolen 04.00. Dette skjedde også i år, men lite kø i nødpass-avdelingen gjorde at det gikk bra i år også.

Vi har hittil hatt fantastiske dager her nede, og vi synes elevene er flinke til å utnytte alle mulighetene de har.

I går var det Kick-Off kl. 07.00 med Duathlon; 500 m svømming og 6 km løping. Nytt av året var at svømming og løping gikk fortløpende, med en kort skiftepause i mellom mens klokka gikk. En morsom vri som vi nok kommer til å fortsette med.

I jenteklassen var det Anne Marie som vant, med Celine Aa på andreplass og Charlotte E på tredjeplass. Hos gutta var Sebastian den kjappeste, med Einar på andreplass og Adrian på tredje.

Ellers har vi såklart restartet fjorårets suksess med «Idrettsskolen La Santa Champion» som består av flere allsidige konkurranser fordelt ut over alle dager vi er her nede.

I går var temaet utholdenhet, og Duathlon var første happening i konkurransen. I tillegg kjørte vi en challenge i går kveld med fokus på utholdende styrke, og i dag har vi hatt en med fokus på smidighet. Resultater og oppdateringer følger utover uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *