Reisebrev 5 La Santa

Plutselig nærmer vi oss slutten av årets skoletur til La Santa, og i morgen (torsdag) blir vår siste treningsdag her nede. Den nest siste dagen har vært vindfull, men med sol og en lett overskyet himmel.

Lea utnyttet vindforholdene maksimalt, og både deltok og vann et vindsurfrace, det må vi gratulere! Moro. Dermed har Idrettsskolen til nå tatt trippeltriumf med seire i badmintonturnering, volleyballturnering og vindsurfingrace. Vi markerer oss sterkt!

Ellers markerer vi oss med mange og glade deltakere på de ulike aktivitetene som senteret arrangerer, enten det er yoga, dansing, styrketrening eller aerobic.

Når det gjelder konkurransen vi har som ruller gjennom hele campen, så har temaet i dag vært koordinasjon. Her har deltakerne fått bryne seg på Stand up padle, aka SUP, i tillegg til en akrobatisk konkurranse på stupebrettet.

Her var det høy stemning rundt bassengkanten, hvor applausen satt løst når det var fortjent, og det samme gjorde buingen hvis man «feiget ut» i lufta.

Se flere bilder fra turen på Idrettsskolens Facebookside

Det er fortsatt jevnt gjennom hele fjøla i sammendraget, og den siste dagen vil heldigvis være avgjørende for det totale utfallet. Temaet i morgen er fokus, og det kan være så mangt!

Vi hilser hjem til alle, og sier som sant er: Livet er herlig, og en dag uten trening er en dag uten mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *