Reisebrev 3 fra La Santa

De siste dagene på treningsleiren har vært like bra som de andre dagene. Elevene storkoste seg med å få lov å velge treningsøkter selv. Det har vært 30 stk som har vært på surf. Disse kom tilbake med et stort smil om munnen. Det å sveve på en bølge var stort for mange.

Ellers er det for oss lærere kjekt å se på elever stor koser seg i gruppetimer. Når vi ser våre elever stå fremst på dansetimer, da varmer hjertene våre stort.

Ellers så var det en stor gruppe som var på offroad tur. Her ble det syklet i sandbanker og opp i vulkaner. En tur som tok 2.5 timer ble en fin tur for alle.

Hvem som var den beste tennisspilleren i år er vanskelig å si. Eneste som var sikkert var at det var mange som spilte tennis i år.

Champion konkurransen var spennende helt til slutten i år. Det var spennende konkurranser hele tiden. SUP konkurransen var det kjekt å se hvor dyktige elevene var til å holde balansen på brettet.

Vi lærere var veldig spent på 100 meter hekk. Hvordan ville de klare noe som de helt sikkert ikke hadde gjort så mye? Fantastisk stemning under denne konkurransen. At det var folk i verdenstoppen som stod på motsatt side og trente på det samme fikk noe bare bli sånn. Tror ikke de hadde så mye å lære her.

Det var også kjekt å se at det var så mange som kom og såg på når det var minigolf. God stemning i gjengen.

Siste øvelse på champion var Yatzy. Her måtte en være lur.

Etter alle øvelsene stod vi igjen med 7 jentevinnere og 10 guttevinnere. Alle som fullfører dette er vinnere. Men vi hadde en resultatliste og på topp 3 fikk vi:

Jentene
1. Delt mellom Celine S. og Charlotte E.
3. Sara

Guttene
1. Morten
2. Håkon
3. Brynjar

Vi hadde også 4 ivrige havfiskere som var ute å prøvde lykken. Og de kom tilbake fra en tur med ikke et eneste napp. Stor skuffelse der.

Årets treningsleir er over for i år. En veldig flott tur med mye bra trening og godt humør. No er det juleferie, og vi håper at alle får en fin jul og et godt nytt år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *