Reisebrev 2 fra Club La Santa 2018

Her på La Santa har vi hatt 2 fantastisk flotte dager. Elevene trener bra i det flotte været. For mange så er det å gå på flest mulige treningsøkter et mål. Mens en del trener akkurat det de må.

Vi er veldig fornøyd når dagene begynner bra, dvs at alle er oppe til frokost og får en god start på dagen. Noen har gått på denne blemma med å sove over frokosten, noe som vi selvfølgelig ikke er fornøyd med.

Når vi går rundt å ser på treningsøkter så ser vi en gjeng som koser seg. Veldig mange er flinke til å gjøre forskjellige treninger her. Her ser de muligheter som de ikke har andre plasser.

Se flere bilder fra Club La Santa på Idrettsskolens Facebookside

Padletennis er en veldig populær treningsform her. Lærerne blir utfordra i enkelte idretter, noe som viser seg å være lurt for lærerne.

Mange går på gruppetimer, noe som er sosialt og kjekt. Zumba er vel favoritt treningsformen. Vi har også en del elever som skal på surfing på onsdag og torsdag. Ellers er det bestilt havfisketur for de som vil. Her får vi se hva Villmarksgutta får til. Det går rykter om gode fiksere på denne turen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *