Siste dag Fotball og Ballsport på treningsleir.

For en fin gjeng vi har hatt med oss på tur. I dag så måtte vi ha frokost kl 07.15. Og alle var som hver dag presise. I dag måtte vi trene kl 08.30 – 10.00 fordi vi skulle dra til Barcelona og se kamp kl 11.00.

I dag hadde vi ei 2 delt fotballøkt. En gjeng hadde teknikk og ein gjeng spill. Veldig bra trøkk på begge deler.

Espanyol mot Real Sociedad

Etter økta var det å komme seg i anna klær for å dra med buss til Barcelona for å se Espanyol mot Real Sociedad. Der Martin Ødegaard skulle spille.

Fremme i Barcelona traff vi en av verdens beste kvinnelige fotballspillere, Caroline Graham Hansen. Hun skulle også se på kamp. Hun spiller på Barcelona sitt damelag og storkoser seg i den flotte klubben.

Martin Ødegaard var kampens gigant

For en kamp vi fikk se. Martin Ødegaard var kampens gigant. Vi fikk se på nært hold hvor god han er. En kjempegod kamp vi fikk se. Der Real Sociedad vant 3-1.

Tilbake på hotellet var det å begynne å pakke for avreise i natt. Vi drar fra hotellet kl 03.00 og er tilbake på skolen rundt kl 15.00.

Årets treningsleir har vært kjempefin

Årets treningsleir har vært kjempefin. Elevene har oppført seg eksemplarisk på tur. Elevene har møtt opp til alt de skal.

Vi håper fremover at mange av elevene tar opp «hansken» og blir mye bedre trent. Husk at for å bli bedre trent så må en trene.

Kjekt var det å få på Sondre Playr-vesten som registrerer all bevegelse. Han syns det var kjempeartig og fikk etter økta se se hvor fort og langt han hadde løpt. Det gav motivasjon å få på seg en slik vest.

TAKK FOR EN FIN TUR FOLKENS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *