Idrettsskole mesterskapet 2020 er over

Nok en gang har vi hatt et fantastisk kjekt arrangement her på Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole. Siste helga i januar har vi som vanlig fotball mesterskap for årets og tidligere elever.

I år var vi 3 jentelag og hele 12 guttelag som var med på turneringen. Årets elever har trent bra over tid for å være klar for denne turneringen. Når det kommer tidligere elever til skolen så vet en at det kommer mange gode spillere hit. Og mange av dem er godt trente, mens mange har ikke vært så mye i aktivitet siden en gikk på skolen.

Det eldste kullet kalte seg i år for 2007/08 Oldboys. Mange mente at disse var litt gamle, men fotball kan de spille.

Det ble mange jevne og gode kamper under turneringen, og det er jo det som er kjekt. På jentesida var det årskullet 2018/19 som ble for gode for de andre 2 lagene. Men god innsats kan ingen ta fra de 2 andre lagene.

På guttesida var det veldig mange spennende kamper i sluttspillet. Årets elever hadde 2 lag i semifinalen, mens 2009/10 og 2012/13 var de 2 andre lagene i semifinalen. Årets elever gjorde en kjempejobb og gjorde en god turnering, men tapte semifinalene sine mot 2 gode lag.

Så finalen ble spilt mellom 2009/10 og 2012/13. Her viste det seg at de eldste gutta ble for sterke og vant finalen. På jentesida ble finalen spilt mellom 2018/19 og 2019/20. Her ble fjorårets elever alt for sterke for årets elever.

2 gode og fortjente vinnere av turneringen. 2 lag som spiller veldig god og fin fotball. Der de viser at dette med relasjoner til hverandre er viktig. Og de er kjempeflinke til å gjøre hverandre gode.

Hedersprisen gikk i år til 2009/10 for den flotte gjengen de er og stiller alltid opp på skolen og klarer å delta år etter år med å stille spillere kun fra sitt eget årskull. De har vunnet 5 av 10 ganger.

Turneringens priser

• Årets bidragsyter: Jørgen G.
      • Beste dommer: Lars

3. Ole J
4. Joco
5. John Isak