Fotballkamp mot Modum jr

Fotballinja har møtt Modum Jr til kamp på Mjøndalen sin stadion. Er OK å spille på en Eliteseriebane.

I det siste har det vært en fin utvikling på spillerne, noe vi er fornøyde med. Vi var veldig spente på kampformen. Allerede fra start så jobba laget veldig bra. Kampen starta jevnt og det bølga litt frem og tilbake.

Etter 15 minutter så spiller Ørjan Xavi en fantastisk ball igjennom til Sondre som setter ballen i mål. Flott angrep. Da viser gutta at dette med fotball betyr noe. Her feirer en som et lag. Etter dette så tar Modum over og vi sliter veldig på den ene kanten. Det går ikke så lang tid før det står 1-1. Bra spill av Modum. Vi går til pause med 1-1.

I pausen prater vi om at det er viktig å jobbe skikkelig som et lag også i 2. omgangen. Det går ikke så lang tid i 2. omgang før vi ligger under 2-1. Da er en litt usikker på hvordan en takler det. Gutta står på skikkelig videre og jobber seg inn i kampen igjen. Og vi scorer etter en flott assist fra assist kongen Bakke. Igjen er det Sondre som scorer.

Etter dette så er en på hugget og Modum begynner å gjøre feil som vi utnytter. Går ikke lang tid fra mål 2 til mål 3. Vi leder 3-2 etter å ha ligget under 1-2.

Etter dette så blir vi litt baktunge og gjør noen unødvendige feil som resulterer at vi slipper inn 2 nye mål og taper kampen 4-3.

Dette var en god kamp fra vår side. Så vi er godt fornøyde med gjennomføringen av kampen.

Å dra på kamp med denne gjengen er skikkelig moro. En flott gjeng å dra på tur med.

Takk for kampen gutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *