Movement Culture på linjetur til Lofoten

Vi ankom Lofoten i finvær torsdag kveld. Uken som lå foran oss skulle vise seg å være preget av myyye forskjellig vær – alt fra strålende sol til storm. Vi rakk i løpet av uken å besøke Flakstad, Henningsvær, Gimsøysand, Stamsund, Kabelvåg og selvfølgelig Svolvær. Der hadde vi basen vår i Svinøya rorbuer.

Vi holdt oss hele turen for oss selv, brukte munnbind, holdt avstand, spritet hender, leide private biler, og oppsøkte ikke sentrum eller steder der folk oppholdt seg. Noe som er i tråd med smittevernsreglementet i vårt fylke. Når vi trente gjorde vi det ute eller på steder der vi hadde leid hele lokalet.

Da vi var i Flakstad fikk vi privat kurs i surf på Lofoten Beach camp. Det var en fantastisk morsom opplevelse som vi sent vil glemme. Vi tilbrakte hele 2 timer ute i bølgene. For en mestring det var å klare å stå på surfebrettet for første gang!

Vi måtte selvfølgelig innom fine Henningsvær en dag. Her besøkte vi Tufteparken og den berømte Henningsvær fotballstadion.

En annen gøyal opplevelse var sightseeing tour på hesteryggen i Gimsøysand. Her fikk vi ri en god og lang tur i vakre omgivelser. Vi fikk også prøve gangarten tølt på de fine islandshestene. Avsluttet med en varm sauna og et kaldt sjøbad.

Dagen etter kjørte vi en tur til Stamsund der vi hadde privattime i yoga for så å gå en fin tur i området.

Vi fikk også til en tur til Kabelvåg for litt klatring. Det ble en litt amputert klatreøkt da vi måtte evakuere hallen fordi taket holdt på å blåse av. Litt mer ekstremt vær i Lofoten enn i Rollag kan du si..

Aller siste dag i Svolvær dro vi på havørnsafari med rib. Vi fikk se masse fin natur og ikke minst masse havørn. Enda en unik opplevelse vi sent vil glemme. En super avslutning på en flott linjetur!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *