Supre dager med LinjeX-gjengen!

LinjeX har hatt ei actionuke som det smakte litt dynamitt av!
Vi jaget et trippel-X gjennom 3 type ekstremsporter. Både ute og inne.

Mandag og tirsdag hadde vi 2 dager i kabelpark. Wakeboard, stereoskiis, vannski, kneeboard, wakeskate i 30km/t var spennende for nybegynnere så vel for de med litt erfaring.  Da parken også var av internasjonal standard med elementer og obstacles fra VM i wakeboard 2014, var det både iøynefallende og rått å kunne cruise rundt eller prøve seg på diverse kickere og boxer!

Mestringsfølelse for alle uavhengig av nivå. Kristoffer beskriver det entusiastisk som: «Første gangen jeg greide det. Den følelsen. Jeg har lyst å gjøre det igjen. Jeg ristet i hele kroppen. Blir så gira».

Onsdag var det tid for elvekajakk. Vi tok vi turen til Bøelva og Sagafossen for en whitewatersession. Det var med andre ord innføring i og forsering av strøm og stryk som var dagens tema. Spennende, litt skummelt og artig på et og samme tid illustrerer timene i Sagafossen.

Torsdag pakket vi klatreutstyret og dro til klatreverket for innendørsklatring. I fantastiske omgivelser fikk vi nok av utfordringer i ruter i grad 4 – 6. Noen prøvde seg vel også på grad 7. Det gikk for det meste i topptau, men også innføring i å klatre på led.

Fokuset er å øve og trene mot Brattkort – samt det å finne glede og interesse i å klatre. Ikke minst bevisstgjøring og innsikt på sikkerhetsaspektet som klatresporten krever.

Supre dager med LinjeX-gjengen!

Mvh Vemund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *