LinjeX! Pudder i eventyrskogen til Hanz und Gretel!

Vi toget tidlig av gårde med dalens lokale dieseltog. I anlegget starter vi dagen på sedvanlig vis med å få oversikt; sjekke løypekart og skredvarsel. I dag lå tåka tjukk i dalen her, derfor var valget lett; vi dro opp igjen til Zillertal Arena som har litt av alt. Mest fordi det er skog – som gjerne gir litt mer kontraster og bedre sikt på en gråværsdag når det er whiteout.

Med to terrengparker vil det også alltid være noen parkelementer man kan hitte og ha det litt moro på selv i slikt vær.
Her må man selvfølgelig bare muligheter selv om det til tider var som å kjøre inne i en mjølkekartong. Innimellom sprakk skylaget litt opp, og oppe på 2500 moh over tåkehavet som lå som et lokk i dalen var det faktisk sol!
Noen av gutta og jentene holdt seg mest i parken, mens for resten av gutta var det skogsshred og pudder som gjaldt. Skogen var visst helt eventyrskog i dag med høkkestemning og reine putekrigen! Snowboarder Håkon med villsnø i trønderbarten smilte bredt: «Nok en gang deilig pudder» ..
Kort oppsummert:
  • ​Ullrik ga dagen terningkast 5, men det syntes Håvar var altfor lavt!
  • ​Håvar som alltid er kledelig stoka og positiv kunne for femte dag på rad fortelle at: «Det var den beste dagen i dag òg»!
  • ​Need-for-speed-Steinar slo fast på klingende nordnorsk: «Aldri hatt det så gøy på ski»!
  • Lea: «Jeg lever drømmen!»
Mvh Anders og Vemund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *