LinjeX på treningscamp i Zillertal – reisebrev fra 28.02

Dag 4. tirsdag 28. februar

Gruppen sto og kloret på døra til frokost klokken 07.00. Endelig skjønte de at antall timer i bakken er lik antall våkne timer i døgnet. Vi rakk toget som skulle føre oss oppover mot Mayrhoven 08.13. Værmeldingen varslet snø og vind, men det stoppet ikke pågangsmotet. Skidagen startet også i dag med innkjøp av nytt utstyr og felles venting, men gruppen tok det som vanlig med godt mot.

Vel oppe i anlegget startet vi med en liten innføring i ras og snølære før alle kom seg gjennom en tur utenfor løypene i heller dårlig snø og sikt.

Deretter ble det egentid og lunsj for de fleste. De som prøvde seg på den berømte og beryktete selvmordsløypa Harakiri (43 grader bratt) overlevde alle med et glis. Alle var enige om at den var kanskje ikke så heftig likevel.

På veien hjemover måtte vi nok engang stoppe og kjøpe inn nytt utstyr. Det merkes at vi har vært på ski i 3 hele dager for store deler av gruppen sovnet på toget til stor jubel hos de lokale.

Hjemme på hotellet var det tid for en liten treningsøkt og push ups-konkurranse hvor Jørn satte ungdommen virkelig på plass.

Nok en bra dag med en bra gruppe.

Dagens motto: Finn riktig heis og pass klokka…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *