LinjeX. Østerrike. Alpene. Zillertal. Topp stemning :)

Vi bytter ut nasjonalromantiske fjell hjemme i vinterNorge med ei uke i internasjonale fjell. LinjeX er på treningsleir og happycamp i Alpene. Vi har lange dager i bakken med mye snowboard/ski-kjøring!

Med Superskipass kan vi kjøre i nye løyper hver eneste dag fordelt over 487km i 4 store skianlegg. Det er alltid litt spennende å komme til nye ski/snowboardanlegg – og ekstra spennende når det er de majestetiske snødekte østerisk​e Tiroler Alpene som er arenaen.
I dag har vi vært i Mayrhofen og regelrett kjørt i knallvær oppe i Penkenfjellene! Strålende sol, tendenser til varmegrader og hvite fjellsider med melisdryssa nysnø som stuegulv.
Det handler om å starte uka i passe tempo, kjøre seg litt varm og god, få litt feeling og trygghet med kjøringa, ta smilende magadrag av panoramautsikten og så klart snappe og instaposte inntrykkene! Rett og slett smile og kose seg i bakken!
Profesjonell skikjører Anders Backe er i teamet som coach og lærer denne uka, og input i dag har vært å få mer kunnskap, innsikt og forståelse i bakken – på ski/snowboard. Vi har blant annet hatt ei økt / session i Vans Penken Park med hitting av rails og hopp – ikke minst cruisa i kilometervis med deilige løyper!
 
Dagen oppsummeres med strålende smil og et par sitater:
  • Snowboarder Mathias: «Veldig lærerikt med trick tips og input fra coacher».
  • Skikjører Kristoffer om dagen i dag: «Luftig vintereventyr med gylne snøflak!»
Mvh Anders og Vemund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *