LinjeX: Hintertux 3250 m.o.h!

En god gameplan er alltid viktig. Vi starter dagen med frokost 07:30 og avreise i bakken 08:30, før vi i ivrige (ski/snowboard)boots tramper ut av hotell Gasthof Hochsteg for å rekke shuttlebussen. Det er knallvær, altså strålende sol og knitrende minusgrader. Østerrisk småfuggel kvitrer slik glad alpemeis skal gjøre – og LinjeX plyster freidig av gårde med goggelsblikket retta opp i fjellene.

Hintertux har høye fjell og kilometerlange løyper. Før lunsj hadde vi ei basic-økt, der vi i 16 kalde blå kjørte laps i løyper på 3250moh, med fokus på det ski/snowboardtekniske og leiken approach både forlengs og switch/baklengs. Etter lunsj frikjørte vi rundt i mer eller mindre alle løyper – og det er artig å se at det vi øver på gir framgang og viser seg i kjøring og forståelse på samtlige! Rått! I dag var det generelt shred som gjaldt!
Kort oppsummert: Lange dager er deilig: Opp kl. 07:15. Frokost 07:30. Avreise 08:30. Kl. 16:30 dro vi ned igjen fra bakken. Kl. 17:00 hopper vi inn i dusjen. 18:00 serveres middagen og 20:00 har vi riders meeting om morradagen og en sosial happening!
Bra dag!
Mvh Anders og Vemund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *