Linje! Hvite fjell, bluebird og strålende sol!

For en dag! Da alarmen gikk, hastet det med å få slukt en kjapp østerisk hotell frühstück og shuttelbusse avgårde. 2-og-3000 meters toppene badet i morgensol og vi var hissige på å få mest ut av dagen!

Vi var vel omtrent de første som kom opp på i fjellet i dag, der vi ble møtt av cordfløyelpreppa løyper, bluebird og strålende sol. For en start på dagen!
Vi tok turen til Mayrhofen i dag. For mange var det Vans Penken Park som gjaldt, mens andre koste seg med cruising i løypene.
Harakiri, som er 78% bratt, var det nå litt flere enn sist som turte og sette utfor. Artig at flere har framgang og mestring – og Anders GPS tidtaket seg inn på dagens raskeste maxfart på 132km/t.
I dag handlet det om å kose seg og avslutte alpeturen med stil! Noen prøvde på nye triks på rail og hopp – eller satte triksene etter hard trening hele uka. Tøft! Flere var ivrige både på å filme og få noen bilder – og mange bare nøyt sola, løyper, parksetup og vinterfinværet. Enkelt og greit #liveterbestute!​
Når vi summerer opp har vi nå litt slitne kropper, litt sjukdom og et par skader, men gjengen har gitt jernet med positiv entusiasme og interesse! Rått!

Vi har hatt fine dager i fjellet, råe dager i fjellet, strålende dager i fjellet – og rett og slett jevnt over fantastiske dager i fjellet hele uka!

Mvh Anders og Vemund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *