Slitne bein i Kypros

Mange begynner å kjenne treningene godt no. For mange så er det en hard belastning dette med å trene 2 fotballøkter om dagen. Jeg er veldig fornøyd med treningene så langt. Innsatsen er der og alle gjør sitt beste, og da kan ikke vi forlange noe mer.

Vi kjører som mange vet at alle skal til frokost kl 08.00, og her har elevene vært flinke. Dette med holdninger er viktig i fotballen.

Vi er her sammen med et svensk damelag som spiller på øverste nivå i Sverige. Jeg prata lenge med treneren om fotball. De er 18 spillere her. 9 av disse er landslagsspillere på forskjellige landslag rundt omkring i verden. Når de henter spillere så er det viktigste at de har holdninger. Og holdninger er noe våre elever har vært flinke på her på leiren.

2 fotballøkter i dag også. Første økt var en ren fotballtennisøkt. Mens andre økt var  fokuset å holde ballen i laget og utnytte spillet når det var ubalanse.

Tydelig å se at de lagene som hadde best bevegelse utnyttet dette best. Keeperne fikk kjørt seg da de måtte ha ansvar for 2 store mål hver. Ellers går konkurransene bra for mange, mens noen sliter mer.

Se flere bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens facebookside

På kvelden hadde vi både quiz og sannheter og usannheter.

Rett og slett en kjempefin dag.

 

Sigurd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *