Nytt reisebrev fra Fitnessgjengen i Thailand

Siden sist har vi hatt 2 netter ved Kata beach i Phuket og 2 netter på Railay. Det føles ut som mer, på en god måte altså, mener bare vi har opplevd så mye på de dagene at 4 døgn virker som en urealistisk tidsperspektiv.

I Kata bodde vi på Dorm (flersengsrom, i dette tilfelle 6stk per rom). Her fikk elevene oppleve litt hvordan det er å bo på skikkelige backpacker hostel. Den var virkelig fint laget til med store maleri på veggene, og egne avskjermede senger på rommene.
Første kvelden spiste vi BBQ som hostellet arrangerte, og på morningen var det felles frokost for de som ville. Om noen trengte å vaske klær stod vaskemaskinen klar ute under et skur, for 50 bhat kunne du lasten den opp til 9kg.
På mandag fikset Sarah og Sonia et godt tilbud på øyhopping i området for de som ville. De fleste var med, og det var en fantastisk dag med båt, strand og snorkling.
Etter vi kom tilbake avsluttet vi det hele med en morsom treningsøkt på den lokale stranda. Kjekt å se elevene ta ansvar og arrangere opplegg for hverandre. Også tror jeg de stod ganske nervøse og ventet på at transporten skulle dukke opp på morningen.
Tirsdag dro vi videre til Railay, det var mange smil og spente ansikter når vi måtte ta mindre Longtail båter fra ferjen vi var på for å komme helt inn til stranden. Etter at vi rigget oss til og spiste mat ble det selvfølgelig en kveldsøkt på stranda, før halve gruppen dro på kayaktur i solnedgangen.
Onsdag stod det klatring på planen for samme halve gruppen. Det var sykt gøy, og utfordrende for en som ikke alltid er helt fornøyd med høyder. Alle var skitne, svette og trøtte i grepet etter dagen. Jeg tror du må bare se bildene for å få en beskrivelse av det.
På kvelden dro andre halvparten på kayaktur, litt større bølger gjorde det utfordrende. Og kanskje ikke den avslappende padleturene noen hadde sett for seg, men absolutt en opplevelse som kommer til å sitte igjen.
Da er det to dager igjen før vi drar tilbake til kulden. For ja, selv om jeg hører gradestokken har bikket til plussgrader igjen, er det litt kaldere enn 35C.
Sees da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *