La Santa nærmer seg

Om ca 1 uke drar hele skolen på treningsleir til Lanzarote og La Santa. Både elever og lærere gleder seg til 1 uke med mye god trening.

I år er det 20 års jubileum for skolen til denne flotte plassen.

I år så skal en ha 3-4 forskjellige treninger hver dag. Alle skal enten ha 3 økter som varer 1 time, eller 4 økter x 45 minutter. Når en er på en sånn plass som La Santa er så er ikke dette noen problem. Her er det som alltid viktig å se mulighetene og gjøre ting som en ikke har gjort så mye før.

Også i år har vi på forhånd kontaktet våre gode venner på Lanzarote som driver surfeskole. Her har vi booka 2 dager med surfing for dem som vil av elevene. Og det er det mange som er.

I år som årene før begynner vi lørdagsmorgen med duathlon. 500 meter svømming og 6.2 km løping. Her er det viktigste å gjøre det best mulig ut ifra egne forutsetninger. Delta er det viktigste.

Nytt av året er at vi lærere har laget til Idrettsskolen Champion. Her har de elevene som har lyst til å være med på en konkurranse gjennom hele uka, meldt seg på. Hver dag så er det nye konkurranser. Hvilke? Det får ikke elevene vite før øvelsen er der. 18 stk av elevene har meldt seg på. Noe vi er veldig fornøyd med.

No er det bare å håpe at alle har fiksa både pass, forsikring og helsetrygdekortet.

Vi kommer til å legge ut på nett om hvordan vi har det gjennom uka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *